به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سعید معنوی اهمیت تشکل های مهندسی، بازرگانی و حرفه ای کشور را به عنوان یکی از ارکان اقتصاد و توسعه برشمرد و اظهار داشت: فعالان این صنعت مجری طرح ها و اقدامات توسعه ای دولت هستند. جمهوری اسلامی ایران و بخش غالب نظام فنی و اجرایی کشور است. آنها متعلق به بخش خصوصی هستند.
وی افزود: ساماندهی سازمان ها و برقراری ارتباط پایدار با دولت به ویژه نهادهای برنامه ریزی و توسعه برای تحقق اهداف کشور از نظر نظام فنی و اجرایی و توانمندسازی سازمان ها از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل بود که در 15 شهریور 1382 سندی بین معاونت رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و رئیس شورای هماهنگی سازمان های نظام مهندسی، بازرگانی و مشاغل به امضا رسید که رسماً تأسیس شد. “تعامل سازمانی”.
وی گفت: نهاد تعامل به عنوان اولین نمونه از همفکری، همکاری و تعامل بخش خصوصی و دولت کشور ایجاد شد و نهادی سازنده با حضور مشترک بخش خصوصی و مخاطبان ایجاد کرد.
بازرس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی با اشاره به برگزاری همایشی به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس شورای هماهنگی تشکل ها و نهاد تعامل گفت: در این همایش سران صنعت ساختمان و انرژی ایران گرد هم می آیند. فرصت ها و چالش های پیش رو را با هدف اتحاد و همدلی به بحث و تبادل نظر بپردازیم و از بزرگان این صنعت قدردانی کنیم.
معنوی با تاکید بر اینکه 18 اتحادیه و انجمن در شورای هماهنگی عضویت دارند، افزود: این 18 تشکل در این همایش حضور خواهند داشت و با ترسیم چشم اندازهای آینده، راهکارهایی را برای تعامل بیشتر دولت و بخش خصوصی با توجه به آغاز کار بررسی خواهند کرد. دولت چهاردهم سازمانهای مهندسی، بازرگانی و حرفهای کشور بهعنوان نهادهای اولیه و سازمانیافته مهندسی و حرفهای، بخش بزرگی از تولیدکنندگان، سازندگان، مهندسین مشاور، مدیران و صادرکنندگان خدمات مهندسی بخش خصوصی را تشکیل میدهند. در حال حاضر بیش از 60 هزار شرکت فعال در بخش های ساختمانی و انرژی در جامعه فنی کشور فعال هستند و زمینه توسعه و شکوفایی ایران را فراهم می کنند.
absnews