وی ضمن تاکید بر اینکه روند انتخابات باید قابل اعتماد باشد، گفت: بر اساس ماده 12 سیاست های کلی انتخابات، دستگاه های ذیربط باید نسبت به استفاده از فناوری های نوین در جهت حداکثرسازی شفافیت، سرعت و سلامت گام بردارند. آرا و اعلام نتایج که بارها با انتخابات الکترونیکی به نفع شورای نگهبان اعلام شده است، مشروط بر اینکه زیرساخت های فنی، امنیتی و بعضاً حقوقی قابل اعتماد باشد و مثلاً مشکلات خاصی مانند مشکلات وجود داشته باشد. اخیر. در احراز هویت وجود داشت، تکرار نکنید. حفظ آرای فردی افراد برای شورای نگهبان مهم است.
* طحان نظیف بر لزوم استفاده از فناوری اطلاعات برای هوشمندسازی فعالیت های شورای نگهبان تاکید کرد
گام نهایی در این طرح، توسعه اقدامات عملی برای دستیابی به این اهداف استراتژیک در یک دوره چهار ساله است.
طحان نظيف با اشاره به چهار وظيفه اصلي شوراي نگهبان يعني بررسي مصوبات انطباق با شرع مقدس و قانون اساسي، تفسير قانون اساسي، پاسخگويي به شكايات شرعي مردم در خصوص مصوبات نهادها كه در قالب شورا به مشاوره ارسال مي شود. تحقیقات دیوان عدالت اداری وی در خصوص برگزاری انتخابات گفت: در طرح تحول فناوری اطلاعات باید به این نکته توجه شود که چگونه می توان از فناوری در انجام این وظایف مهم استفاده روزافزون کرد.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه بر لزوم استفاده از این فناوری در عرصه انتخابات تاکید کرد و افزود: استفاده از فناوری به تسریع روند انتخابات کمک می کند و باید ابعاد مختلف آن را بررسی کنیم. البته باید توجه داشت که شورای نگهبان ناظر انتخابات است نه مجری، اما ناظر باید آمادگی هر روشی را برای برگزاری انتخابات با ابتکار خود و هر چند مطمئناً مستقل داشته باشد تا بتواند. کنترل دقیق و مؤثر انتخابات.
ره پیک قائم مقام دبیر شورای نگهبان خطاب به 3 خرداد در این اردوی علمی گفت: به راستی 3 خرداد یکی از روزهای بزرگ تاریخ ایران است. این روز با عباراتی چون ایثار، فداکاری، شجاعت، دینداری و میهن پرستی ذکر شده است و اینها در واقع از ویژگی های جوهره انقلاب اسلامی است و خدا را شاکریم که با وجود گذشت ایام این گوهر حفظ شده است. و فراز و نشیب های مختلف مهم است و باید خیلی به آن توجه کنیم، جوهره انقلاب اسلامی است.
در این کارگاه چهار کارگروه با تخصص های نرم افزاری، شبکه و سخت افزار و امنیتی متشکل از اداره کل فناوری اطلاعات، اداره کل انتخابات و کارشناسان منتخب رایانه از ادارات نظارت استان ها در قالب گروه های هشت نفره برای دستیابی به اهداف کارگاهی به رقابت پرداختند. بهترین گروه ها معرفی شدند.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: هدف شورای نگهبان نظارت موثر است و در این فعالیت علمی باید تلاش شود تا پیشنهاداتی ارائه شود تا بتوانیم این نظارت موثر را به نحو بهتر و بهتری انجام دهیم. دقیق تر. در واقع این چتر فناوری اطلاعات باید با همان چشم انداز اولویت ها گسترش یابد و این کار ضروری و مهم به معنای وسیع فناوری اطلاعات انجام شود.
وی گفت: جریان علمی به کاربردهای شگفت انگیزی در حوزه محاسبات و داده رسیده است که کارشناسان کشوری نیز در این زمینه از مزیت های زیادی برخوردار هستند و علاوه بر بنگاه های خصوصی دانش بنیان، دستگاه های دولتی نیز علاقه مند به استفاده از علوم جدید مانند تصنعی اینها فعالیت های آنهاست، وی ادامه داد: اعضای شورای نگهبان نیز نگران این هستند که از این توان هر چه بیشتر برای انجام وظایف این توصیه استفاده شود.
وی در ادامه با ذکر مصادیق در این زمینه ضمن تاکید بر استفاده از این قابلیت در بررسی مصوبات، افزود: سال ها با ورود وکلا و وکلای شوراهای مختلف شکل گرفت. برای هیأت وحدت رویه و با توجه به سوابق قبلی از جمله مصوبات مشابه قبلی، اصول ذکر شده در بیانیه مغایرت ها و متن نظرات قبلی حائز اهمیت است. توسعه الگوریتمهای مبتنی بر مطالعات فقهی و حقوقی، دادهکاوی آراء و ارث وکلا و حقوقدانان، دادهکاوی قوانین مالی و کمک به اصلاح ساختار آن، نظارت و تجمیع و تحلیل اطلاعات تخصصی مصوبات و ارائه داشبورد بر اساس داده های تصمیم گیری برخی از موارد هستند، شما باید ساعت ها صرف بحث در مورد آنها کنید.
رهپیک با تاکید بر آماده سازی راهبردهای علمی برای حرکت در مسیر صحیح ادامه داد: نگارش استراتژی و استراتژی علاوه بر پیش بینی پذیری که باید مورد توجه قرار گیرد نیازمند مبانی از جمله تعریف اهداف، چشم انداز و مأموریت است، بنابراین در تهیه یک استراتژی کلی برای دستیابی به این اهداف باید برای اهداف و چشم اندازهای اصلی در نظر گرفته شود.
وی نظارت شورای نگهبان را «نظارت مؤثر» خواند و گفت: برخی از نظارت استصوابی سوء تعبیر می کنند، در حالی که نظارت استیضاحی در واقع نظارت مؤثر است و در هر کشوری در دنیا نهادها یا ارگان های خاصی مسئول چنین نظارتی هستند.
در بخش دوم، روند تدوین سند برنامه ریزی راهبردی فناوری اطلاعات شورای نگهبان، کمیته مشترک، متشکل از اعضای منتخب کارگروه ها، ادارات کل منتخب شورا و دکتر صادقی مقدم معاون اجرایی و امور انتخاباتی. شورای نگهبان برای ادغام، تجمیع و تصمیم گیری در مورد راهبردهای نهایی. در چند روز آینده تشکیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه برخی از فعالیت های شورای نگهبان در حوزه انتخابات عدالت و جبران ندارد، گفت: امنیت و دقت که یکی از پیش نیازهای اعتمادسازی در برگزاری انتخابات است باید مورد توجه قرار گیرد. حساب.
یکی از ویژگی های این دوره شرکت طیف وسیعی از کارشناسان اعم از وزارتخانه های کل و استانی است. اضافه می شود در این دوره علمی – آموزشی در قسمت کارگاه های آموزشی، به صورت آنلاین، دانشمندان علوم کامپیوتر از استان ها نیز شرکت کردند.
دکتر رهپیک افزود: زمانی که از یک ناظر انتظار می رود نظارت انجام دهد، آن نظارت باید به «اعتمادسازی» منجر شود و در واقع زمانی نظارت مؤثر می تواند صورت گیرد که دلبستگی او در فرآیند اعتمادسازی باشد. مثلاً در مورد انتخابات الکترونیک، شورای نگهبان هنوز برخی از بندهای پیشنهادی را تأیید نکرده است. دلیل اصلی این است که این بخش ها نه تنها اعتماد ایجاد نمی کنند، بلکه می توانند اعتماد موجود بین مردم را نیز تضعیف کنند.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه موضوع فناوری اطلاعات موضوعی بسیار جدی و مهم است، به شرکت کنندگان در این اردوی علمی توصیه کرد که چارچوب ها و اهداف تدوین استراتژی را به طور کامل رعایت کنند.
راه پیک در بخشی دیگر از سخنان خود به این نکته اشاره کرد که در شورای نگهبان هدف بسیار مهمی وجود دارد و آن «رصد» است. بر این اساس، اگر قرار است برای شورای نگهبان راهبردی با چنین جایگاه بالایی نوشته شود، باید راهبردها در حیطه اهداف و مأموریت های آن نهاد باشد.
وی افزود: از سوی دیگر استراتژی مفهومی است که از زوایای مختلف به اولویت ها مربوط می شود و بهترین راه را برای رسیدن به هدف به ما نشان می دهد، چیزی شبیه به نقشه های مسیریابی که امروزه استفاده می شود تا یک استراتژی دقیق بنویسیم. ، باید اقدامات و مقدمات لازم انجام شود.
راه پیک: برخی در مورد نظارت استصوابی تصورات غلط دارند/ نظارت شورای نگهبان «نظارت مؤثر» است
طحان نظیف در پایان با تاکید بر اینکه تمامی نهادهای ذیربط باید در حدود وظایف خود مسئول برگزاری انتخابات باشند، ابراز امیدواری کرد: به نظر می رسد زمان مناسبی برای همکاری دستگاه ها در این زمینه و اخذ تاییدیه های فنی وجود داشته باشد. و مجاز است. ما با طرح های تحول در حوزه فناوری کاملا موافق هستیم و حتی بر اساس سیاست های کلی انتخابات متعهد می شویم اما الزامات و الزامات آن باید تامین شود. امیدواریم با هوشمندسازی فرآیندهای این شورا، یار و یاور شورا در انجام وظایف خطیر آن باشید و شورای نگهبان با اطمینان بیشتری به وظایف خود عمل کند.
هادی طحان نظیف، عضو شورای نگهبان و سخنگوی شورای نگهبان طی سخنانی در همایش فناوری اطلاعات شورای نگهبان، گفت: شورای نگهبان در مسیر درستی حرکت می کند. نوید انجام اقدامات موثر و تحول آفرین را می دهد، اما نیاز است که تا حصول یک نتیجه ثابت در زمینه کاری ثابت قدم باشیم و این شکاف ها پر شود.
وی افزود: نکاتی در این عرصه از انقلاب اسلامی وجود دارد که به راحتی قابل دستکاری و تغییر نیست، بنابراین هر چه برای تقویت و حفظ این اصل تلاش کنیم، این تلاش ها موجب تداوم انقلاب شده است. و آثار اخروی برای ما خواهیم داشت.
دستیار دبیر شورای نگهبان با اشاره به نقش ویژه این قرارگاه علمی در طراحی راهبردهای علمی، گفت: یکی از پیش نیازهای تدوین استراتژی، پیش بینی پذیری محیط و یکی از دلایلی است که توانایی برخی را کاهش می دهد. اسناد بالادستی برای پیاده سازی.» یعنی توانایی پیش بینی محیط به دلایل مختلف داخلی و خارجی ضعیف بوده است.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ای بی اس نیوز از پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، کارگاه علمی طرح تحول فناوری اطلاعات شورای نگهبان با هدف برنامه ریزی راهبردی چهار ساله (تا سال 1404) در حوزه فناوری اطلاعات و دیجیتال شدن برگزار شد. دگرگونی.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز