سفیر ایران با اشاره به اینکه پیشرفت در زمینه حقوق بشر مستلزم همکاری های بین المللی و تبادل تجربیات بهینه بین کشورها است ، آمادگی ایران را برای مذاکرات دو جانبه در این زمینه اعلام کرد و تاکید کرد که ایران و برزیل در این مورد به توافق می رسند. حقوق بشر نباید به عنوان یک ابزار سیاسی مورد سوء استفاده قرار گیرد.
وی همچنین وضعیت کنونی افغانستان ، خدمات ارائه شده به مهاجران ، از جمله حق تحصیل کودکان و دختران افغان هم سن ایرانیان را تشریح کرد.
به گزارش روز سه شنبه ای بی اس نیوز ، در این دیدار حسین غریبی ضمن اشاره به پیشرفت روزافزون جمهوری اسلامی ایران در ایجاد زمینه های حقوقی و اجتماعی برای اطمینان از رعایت حقوق بشر ، با اشاره به وضعیت زنان و خانواده در ایران ، گفت: برخی از آمارهای مربوط به دستاوردهای این حوزه زمینه را در چهار دهه گذشته فراهم کرده است.
به گفته وی ، جمعیت بومی در بیش از 300 روستای مناطق مختلف به ویژه زنان و فرزندان آنها زندگی می کنند که شایسته توجه و حمایت هستند و در این راستا دولت فعلی برزیل گام های مهمی برداشته است.
آلوز همچنین به تاریخ ، فرهنگ و تمدن ایران ابراز علاقه کرد و اظهار امیدواری کرد که بتواند به ایران سفر کند تا با جنبه های مختلف زندگی اجتماعی ایران بیشتر آشنا شود.
آلوز همچنین گزارشی از تلاش های دولت برزیل برای تضمین حقوق مردم بومی و مردم ساکن در مناطق دور افتاده روستایی ارائه کرد و به چالش های حقوق بشری برزیل از جمله ترویج برابری بین اقشار مختلف جامعه برزیل اشاره کرد.