اخبار اقتصادی روز

ظرفیت فعالان صنایع غذایی ایران

دبیر انجمن ماشین سازان صنایع غذایی گفت: برخی از ماشین آلات این صنعت تا 90 درصد و برخی دیگر تا 70 درصد عمق ساخت داخلی دارند و به طور متوسط ​​می توان عمق ساخت داخلی این ماشین ها را 60 عنوان کرد. ٪.

به گزارش تحریریه خبرگزاری صنعت؛ آقای ناصر خزایی، دبیر انجمن صنفی سازندگان ماشین آلات صنایع غذایی گفت: 80 درصد ماشین آلات صنایع لبنی، 60٪ ماشین آلات بسته بندی و تولید آرد، 90٪ ماشین آلات تولید کنسانتره، 80٪ ماشین آلات تولید شیرینی و شکلات، بستنی و کنسرو و همچنین ماشین آلات پرکن مانند آب معدنی و تولید مواد غذایی. خط مانند خمیر، کاملاً ساخت کشور است.

گزارش مهدی محمدزاده خبرنگار خبرگزاری صنعت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *