نماینده دلفان از رئیس جمهور خواست که ارز مورد علاقه دارو را حذف نکند

یکی از اعضای کمیسیون بهداشت خطاب به وزیر بهداشت در خصوص امنیت شغلی پرسنل بهداشتی به دلیل کاهش کرونا.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت با یادآوری کیفیت خودروهای تولید شده در کشور به وزیر صمت گفت: تا کی باید شاهد حمایت بی منت این وزارتخانه از خودروسازانی باشیم که در مرگ و میر و جراحات ترافیکی نقش اساسی دارند. تصادفات با تولید خودروهای بی کیفیت؟ آیا زمان آن نرسیده که خودروسازان در قبال جان مردم پاسخگو باشند؟
ابراهیمی با اشاره به اینکه چرا برخی اهالی تمایلی به توسعه منطقه شهید پرور لرستان ندارند؟ وی خطاب به وزیر راه گفت: یکی از چالش های موجود در استان لرستان در حوزه شهرسازی است. همانطور که طی چند ماه گذشته شاهد کشته شدن و مجروح شدن ده ها تن از شهروندان حوزه انتخابیه خود در جاده های خطرناک بوده اید، پاسخ شهروندان حوزه انتخابیه چه باید باشد؟ آیا می دانید در سال های اخیر چند کیلومتر از جاده سلسله و دلفان تعمیر و تحویل شده است؟ انتظار می رود تا چه زمانی شاهد از دست دادن عزیزانمان در جاده های خطرناک به دلیل کم توجهی مسئولان کشوری به این مناطق باشیم؟
وی از وزیر راه خواست هر چه سریعتر برای تامین و تخصیص اعتبارات لازم برای ساخت و تکمیل ایمنی راه در حوزه انتخابیه خود وارد عمل شود.
خودروسازان باید پاسخگوی جان مردم باشند
وی افزود: امروز در عرصه جهاد اقتصادی و فرهنگی باید با ایمان، صبر، بصیرت و وحدت عمل کرد.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از رئیس جمهور خواست با توجه به اینکه دارو یک کالای استراتژیک و حساس است، با حذف نکردن ارز ترجیحی اختلالی در عرضه بیماران ایجاد نکند.
نماینده مردم دلفان و سلسله در مجلس درباره مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت: به عنوان نماینده استان لرستان همیشه بیان دردها و مشکلات این استان برایم سخت است و نمی دانم کجاست. و چه دردی شروع کنم از فقر و بدبختی، از واحدهای تولیدی ورشکسته، از مهاجرت تحصیلکردگان، از جاده های آدمکش، از غارت آب و خاک و هوای استان و… هر زمان که شاخص فلاکت توسط مرکز آمار ایران منتشر می شود، شرم بر پیشانی محکم من می نشیند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان خطاب به وزیر امور خارجه گفت: در مذاکرات هسته ای باید هوشمندی و دفاع از مبانی عزت، حکمت و مصلحت نظام مقدس جمهوری اسلامی رعایت شود.
ابراهیمی خطاب به رئیس جمهور گفت: همانطور که می دانید دارو یک کالای استراتژیک و حساس است و نباید در عرضه آن به بیماران اختلالی ایجاد شود. طی 6 ماه گذشته روند تامین ارز به کندی پیش رفته و بانک مرکزی به تعهدات خود در این زمینه به درستی عمل نکرده است. در حالی که سازمان غذا و دارو یک میلیارد دلار برای سه ماهه ۱۴۰۱ درخواست کرده بود، بانک مرکزی از اواسط بهمن ماه سال گذشته به جای تسهیل و افزایش هماهنگی، از صدور قبض ارز ترجیحی برای داروها خودداری کرده است. حوزه دارو و واردات آن که منجر به تصمیمات اشتباه کمبود دارو و افزایش قیمت برای بیماران شد. لذا از جنابعالی تقاضا دارم جهت تامین به موقع ارز کافی جهت تامین دارو در اسرع وقت به بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه سفارشات ویژه بفرمایید.
به گزارش ای بی اس نیوز، یحیی ابراهیمی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس اظهار کرد: کشور در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به تصمیمات کارشناسی نیاز دارد. همه گروهها و جناحهای سیاسی باید برای تامین منافع ملی و توسعه کشور، وابستگیهای حزبی و جناحی را کنار بگذارند و با رعایت قانون و قانونگرایی در راستای توسعه پایدار کشور تدابیری اتخاذ کنند.
absnews