11:04 – 09 اوت 1403
در ژوئیه 1403 هجری قمری میانگین تغییرات قیمت مواد غذایی انتخابی برای گروه های مختلف محصولات غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بود:
نان و غلات
در این گروه قیمت شیرینی خشک با 2.3 درصد و ماکارونی با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوشت بره با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله با 1.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ رباتیک با 0.3- درصد است.
محصولات لبنی، تخم مرغ و روغن
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک 2.7 درصد و کره پاستوریزه 2.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ مکانیکی 1.9- درصد و روغن نباتی جامد 0 درصد بوده است. 4- درصد است.
میوه ها و آجیل
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد، «سیب» با 20.9 درصد و «هندوانه» با 13.4 درصد بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد بوده است. هلو” با 13.4 درصد. 23.5- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج با 21.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با 13.6-، پیاز با 5.6- درصد و سیب زمینی با 5.2- درصد بوده است.
شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها
در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر 6.0 درصد و شکر 5.9 درصد بوده است.