پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

4 میلیون تن صیفی جات صادر شد

به گفته وی، هر ساله با توجه به توان استانداری ها در تولید صیفی جات، شرایط بارندگی، هزینه های تولید و وضعیت صادرات، طرح تولید صیفی و سبزی را به صورت فصلی به استانداری ها ابلاغ می کنیم..

مدیرکل دفتر علوفه و فرآورده های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی، افزایش عملکرد و بهره وری را از جمله اهداف این اداره در زمینه سبزی و صیفی دانست و افزود: کاهش مصرف آب، توسعه سیستم های آبیاری جدید و مناسب و نهال، مبارزه با عوامل مضر و استفاده از بذر اصلاح شده از جمله برنامه هایی است که در جهت افزایش عملکرد و بهره وری عمل می کند..

وی میانگین افزایش تولید صیفی جات در فضای باز طی سه سال گذشته را حدود سه تن در هکتار اعلام کرد..

اصغری درباره سبزی و صیفی جات مورد نیاز گفت: کل نیاز کشور به صیفی جات و صیفی جات بدون احتساب سیب زمینی سالانه حدود 4 هزار تن است و به 550 هزار تن بذر سیب زمینی نیاز داریم و بیش از 99 درصد بذر سیب زمینی در داخل تولید می شود. کشور..

وی افزود: از چهار هزار تن بذر صیفی جات 700 تا 750 تن وارداتی و مابقی از تولیدات داخلی است..

مدیرکل دفتر فرآورده های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی درباره نقش شرکت های دانش بنیان در تولید بذرهای گیاهی و صیفی هیبریدی گفت: شرکت های دانش بنیان در زمینه تولید بذر صیفی جات فعال هستند و امیدواریم با ارائه محصولات بومی به کشاورزان بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم. ، سهم بذر محلی در بازار بذر افزایش می یابد..

وی گفت: این شرکت ها در زمینه تولید کودهای تخصصی و ارائه این کودها به کشاورزان نیز فعال هستند..

خبرنگار: آزاده محبی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

کاهش ۰.۰۱ درصدی نرخ بهره بین بانکی

در اولین هفته فروردین ماه، نرخ بهره ۲۳.۹۶ درصد بود که در پایان هفته دوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *