یک فعال صنعت داروسازی گفت: اکثر شرکت های فعال در صنعت داروسازی کشور خصوصی هستند و انتظار می رود رئیس جمهور منتخب در راستای وعده های انتخاباتی خود این شرکت ها را به بخش خصوصی واگذار کند تا از این وضعیت خارج شود. تلفات. .
وی چالش بعدی صنایع به ویژه صنعت داروسازی در کشور را فرسودگی دستگاه های تولیدی عنوان کرد و افزود: دستگاه های دارویی در کشور اغلب فرسوده هستند که برخی از آنها با تجهیزات داخلی تعمیر و بازسازی شده اند. در حال حاضر با راندمان پایینی کار می کنند اما برخی از دستگاه های فرسوده به دلیل تحریم قابل بازسازی و مرمت نیستند و بلااستفاده می مانند.
گودرزی گفت: موضوع دیگری که می تواند در کار دولت جدید گنجانده شود، توسعه بخش صادرات است. در صادرات موفقیت چندانی نداشته ایم. صادرکنندگان همواره نگران بازگشت ارز حاصل از صادرات کالاهای خود هستند. امیدوارم دولت جدید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشد.
وی افزود: رئیس جمهور منتخب بارها به موضوع FATF اشاره کرده است چرا که با حل این موضوع بخش زیادی از مشکلات نقل و انتقالات مالی و بانکی صادرکنندگان برطرف می شود و می خواهد زیرساخت های صادراتی را تقویت کند تا بر این موضوع فائق آییم. .
این فعال دارویی گفت: هر سفارتی می تواند بنگاه اقتصادی و نماینده اقتصادی ایران در این کشور باشد. با اصلاح ساختار سفارتخانه ها و انتخاب سفیران شایسته و متخصص در تسخیر بازارهای صادراتی و تقویت و توسعه صادرات موفق خواهیم بود.
گودرزی همچنین موضوع قیمت گذاری اجباری را مطرح کرد و گفت: قوانین سنگین قیمت گذاری اجباری اکثر صنایع را فلج کرده است و اگر این مشکل حل نشود، صنایع همچنان زیانده خواهند بود. امیدواریم رئیس جمهور منتخب بتواند با کمک مجلس و سایر نهادهای موثر در تصمیم گیری ها، مشکلات صنعت و تولید را حل کند.