انسان همواره کوشیده است که فرصت جاودانگی و فرار از مرگ را فراهم کند. امروزه برخی از افراد ثروتمند سعی می کنند سال ها با استفاده از انجماد زنده بمانند. از سوی دیگر ساختارهای حقوقی ویژه ای موسوم به «صندوق های رنسانس» طراحی شده است تا حقوقدانان بتوانند در سال های آینده با حفظ و حتی افزایش دارایی این افراد، شرایط مالی مناسبی را در زمان احیای آنها فراهم کنند و از بازگشت برگشت ناپذیر آنها به زندگی جلوگیری کنند. . دسترسی به منابع مالی کافی در واقع، داوطلبان کریونیک می خواهند ثروت خود را با خود به آینده ببرند.
این حوزه حقوق اخیراً بیشتر مورد توجه قرار گرفته و روز به روز در حال رشد است. مارک هاوس، وکیل املاک، با بیان اینکه انجماد اجساد به یک ایده عجیب اما شیک تبدیل شده است، از تمایل حدود 5500 نفر برای مشارکت در این فرآیند خبر داد و از انجماد حدود 230 نفر در «الکور لایف اکستنشن» خبر داد. موسسه، نهاد.
با این حال، مارک هاس و دیگران در این زمینه با سؤالات فلسفی مهمی روبرو هستند: مثلا پول قاتل نیست؟ اگر بدن شما سرد می ماند؛ این یعنی شما مرده اید؟ یا احیای مغز نشانه زنده بودن شماست؟ مهمتر از آن، آیا زمانی که دوباره احیا می شوید، باز هم همان شخص خواهید بود؟ این سؤالات ماهیت دشوار برنامه ریزی برای احیای آینده و حفظ ثروت در طول قرن ها را منعکس می کند.
برخی از وکلا از داوطلبان خواستند که تعریف خود را از توانبخشی در توافق نامه بگنجانند. به گفته او، برخی از مردم رنسانس را دقیقاً حفظ هویت خود با تمام خاطرات خود می دانند، در حالی که برخی دیگر به ماندن (حتی با پاک شدن خاطراتشان) راضی هستند. به همین ترتیب، برخی از افراد اگر داده های مغز خود را در رایانه آپلود کنند، به داشتن بدن فیزیکی اهمیتی نمی دهند.
دسترسی به منابع مالی آینده
استیو لیبل یک مدیر بازنشسته بازنشسته 76 ساله است که پس از انجام تحقیقات زیادی در مورد راههای احیای زندگی، کرایوژنیک را یک فرصت رویایی میبیند. لببل که نگران هزینه زندگی در آینده بود، یک سال را صرف تحقیق در مورد مدلهای قابلیت اطمینان موجود کرد تا بهترین راه را برای بقا و بازگشت مجدد در آینده پیدا کند. او اکنون قصد دارد 100000 دلار را به یک صندوق توانبخشی تحویل دهد و بقیه دارایی خود را به خانواده و بنیادش بسپارد. لبل امیدوار است که این روند به گونه ای ادامه یابد که بتواند منابع مالی مورد نیاز خود را برای پیشرفت در دویست سال آینده به دست آورد. او همچنین امیدوار است که بشریت در زمان منجمد به فناوری ضد پیری دست یابد تا پس از رنسانس جوانتر شود.
روش انتقال ثروت
تراست های احیا، تراست هایی هستند که توسط افراد ثروتمند برای انتقال دارایی های خود به نسل های آینده و اجتناب از مالیات های بالای فدرال استفاده می شود. اما هر دو روش با مالیات بر درآمد سرمایه گذاری روبرو هستند که هزینه زیادی برای متولیان دارد. به همین دلیل است که هاوس، بنیانگذار Revival Trust، به مشتریانش می گوید که 500000 دلار برای پرداخت هزینه های اضطراری و جلوگیری از ضرر مالیاتی کنار بگذارند.
اما تفاوت این دو روش در ذینفعان نهفته است. با توجه به محدودیت های قانونی، هاوس تنها سرمایه گذار را در نظر می گیرد و او را یک شخص حقوقی متمایز می داند. در نتیجه فقط یک فرد می تواند از منابع مالی خود بهره مند شود و خانواده و اطرافیانش هیچ حقی در این زمینه ندارند. اما از سوی دیگر، پگی هویت، یکی دیگر از فعالان، معتقد است که دارایی ها باید به اعضای خانواده مشتری یا مراکز انجماد پرداخت شود تا زمانی که فرد در حال نگهداری (منجمد) است. در واقع این روش تضمین می کند که حتی اگر وراث موکل در قید حیات نباشند، مبالغ به سایر ذی نفعان پرداخت شود.
علاوه بر این، چنین فرآیندهایی محدودیت های تحمیلی را به چالش می کشند. قوانینی با هدف جلوگیری از انباشت ثروت خانواده های ثروتمند در طول نسل ها. به عنوان مثال، قوانین ایالتی دوره نگهداری را به 90 تا 100 سال محدود می کند، اما برخی این محدودیت ها را کاهش داده اند تا درآمد مالیاتی را افزایش دهند و به صندوق ها اجازه می دهند دارایی ها را برای 500 تا 1000 سال نگه دارند.
خطرات بالقوه این ایده
این صندوقها آینده نامشخصی دارند، مانند نظریه انجماد. زیرا سیاست های تجاری طی سالیان متمادی تغییر می کند و نمی توان آینده را پیش بینی کرد. به همین دلیل جورج بروبه، مشاور حقوقی، چنین مواردی را رد می کند و می گوید نمی توان سرنوشت دارایی های مردم را در هزار سال آینده پیش بینی کرد. از سوی دیگر، دولت های فدرال ممکن است فعالیت چنین صندوق هایی را ممنوع کنند. زیرا معلوم نیست که آیا این مؤسسات و متولیان آنها در اصل در زمان احیای شخص وجود داشته اند یا خیر.
از سوی دیگر، صاحبان مراکز انجماد با چالش های قانونی جدیدی روبرو هستند. یکی از این چالشها، حکم دادگاه عالی آلاباما است که جنینهای منجمد شده تحت قانون کودکان و فناوریهای پزشکی مرتبط باید در آینده در نظر گرفته شوند. موضوع مهم دیگر برنامه ریزی مدیران صندوق های آینده است. خانه در بنیاد الکور در حال ایجاد کمیته های قیمومیت است که به طور دوره ای اعضای جدید را انتخاب می کنند. همچنین با فوت مدیر عامل، این کمیته مسئولیت های مربوطه را بر عهده می گیرد.
اما ویکتوریا هانمن، استاد دانشگاه کریتون، از زاویه دیگری به موضوع نگاه می کند. به گفته وی، باید مشخص شود که اگر دانشمندان در فرآیند انجماد و احیا شکست نخورند، چه دستورالعملی دریافت خواهیم کرد. ظاهراً در چنین مواردی دادگاه برای تعیین سرنوشت اموال محفوظ شخص وارد عمل می شود و ممکن است تصمیماتی مانند اهدای آن به امور خیریه اتخاذ کند.
نتیجه
اوایل این ماه، Cradle Healthcare که توسط سرمایهگذار بیوتکنولوژی Laura Deming اداره میشود، با 48 میلیون دلار وارد صنعت کرایونیک شد و متعهد به توسعه فناوری گرمایش در احیا (در پایان دوره برودتی) شد.
پیشرفت علم و فناوری، جاهطلبی انسان را برای توسعه فناوریها و فرار از مرگ افزایش داده است و بسیاری فرآیند کریونیک را وسیلهای برای بقای انسان میدانند. به همین ترتیب، مدیران بلندپرواز مانند جف بزوس، سام آلتمن، لری الیسون و لری پیج صدها میلیون دلار به شرکتهایی اختصاص میدهند که در زندگی انسان نقش دارند. البته در این میان، خود ثروتمندان نیز بدشان نمی آید که دارایی های خود را علاوه بر نجات جان خود به آینده منتقل کنند.
منبع خبر: https://digiato.com/interdisciplinary/rich-people-freeze-themselves-and-fortunes-for-future-revival
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز