عبدالعظیم بهفر گفت: به منظور بهره مندی از توان و ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مردمی در اجرای برنامه های ارتقای سلامت مواد غذایی و بر اساس قوانین و مقررات برای تحویل امور غیردولتی در حال حاضر برگزاری دوره های آموزشی و دوره های بازآموزی مسئولین فنی در واحدهای تولیدی ارائه دهندگان خدمات آموزشی معتبر و مسئولین فنی می توانند با مراجعه به سایت سازمان غذا و دارو از ظرفیت این مراکز بهره مند شوند.
وی افزود: با توجه به
توسعه و افزایش صادرات مواد غذایی به کشورهای همسایه، حوزه خلیج عربی و آسیای دور، نظارت بر رعایت مقررات ایمنی مطابق با کشورهای مقصد و تسریع در صدور گواهی سلامت برای صادرات مواد غذایی، همگی در دستور کار سازمان های غذا و دارو در سراسر جهان قرار دارد. کشور.
به گفته بهفر، در ادامه اجرای طرح عملیاتی توسعه سیستم مدیریت ایمنی غذا در واحدهای تولیدی از سال 1392، ارزیابی سالانه نیازها و برنامه های لازم برای ایجاد فضای سالم و قابل قبول برای تولید محصولات سالم انجام شد. انجام شده. غذا علاوه بر ممیزی گواهینامه های سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی موجود در واحدهای تولیدی تحت کنترل، با استفاده از توان کارشناسان، کارشناسان و افراد ذیصلاح معاونت غذایی و دارویی سراسر کشور.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16959/%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D9%88%D8%B8%D8%A7%DB%8C%D9%81-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AD%D8%A7%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%AA%D9%81%D9%88%DB%8C%D8%B6-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز