معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه گفت: نخبگان قوه قضائیه نه تنها در عرصه عدالت و قضاوت فعال هستند، بلکه نخبگان بین رشته ای یکی از سرمایه های بزرگ قوه قضائیه هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، سومین جلسه هیات مدیره با حضور معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضاییه در سالن جلسات ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره 3 قوه قضاییه) برگزار شد.
تحلیل و بررسی ویژه موضوع جذب نخبگان در قوه قضائیه از محورهای مهم این جلسه بود که با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه و جمعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. از مدیران کل ادارات تابعه و مشاوران این معاونت.
محمدباقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با مروری بر توانمندی جذب نخبگان قوه قضائیه بر اهمیت تعریف نخبگان قوه قضائیه تاکید کرد و گفت: نخبگان و دارای استعدادهای برتر و … توانایی های ویژه ویژگی های متفاوتی دارند. رویدادها در سازمان های مختلف قوه قضائیه نیز بر اساس الزامات قوه قضائیه یک شاخص نخبه محسوب می شود.
الفت با اشاره به تشریح وظایف جذب نیرو در ظرفیت سازی و اینکه آیا موقعیت مناسب برای فعالیت مورد نظر است، گفت: برنامه ریزی بر اساس نیاز قوه قضاییه در کنار جذب نخبگان، شرایط حفظ و بکارگیری نخبگان در سمت های مناسب را فراهم می کند. از ابتدا. این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد و بسترهایی برای حفظ نخبگان فراهم شود تا نیروی نخبه بتواند دوام بیاورد.
وی با تشریح جغرافیای فعالیت نخبگان قضایی و ارتقای حاکمیت قضایی با استفاده از نخبگان بین رشته ای، گفت: فعالیت نخبگان قوه قضائیه به حضور در قوه قضائیه و قضاوت پرونده ها محدود نمی شود، بلکه نخبگان بین رشته ای نیز بخشی از آن هستند. دارایی های سیستم قضایی
وی افزود: در خصوص انتخاب نخبگان در دستگاه قضایی، مشکلات مردم که از طریق تعامل طرفین حل نشده و به اختلاف تبدیل شده است، توسط قضات نخبه ای که قدرت حل مشکل، مدیریت موضوع و تامین آن را دارند، حل می شود. پاسخ مورد نظر در کنار این موارد، همکاری نخبگان در کارهای شبه قضایی فشرده در کرسی ها و سازمان های زیرمجموعه قوه قضائیه نیز مفید است.
معاون قوه قضائیه تاکید کرد: همانطور که نخبگان با نفوذ خود به ارتقای فرهنگ سازمانی می پردازند، باید زمینه، ظرفیت و فرهنگ کار با کارکنان نخبه نیز فراهم شود تا توانمندی های این افراد در مسیر رشد شکوفا شود. و منجر به بلوغ فکری و توسعه پایدار شود.
سپس مهدی دوست محمدیان نماینده تیم تحقیقاتی معاونت منابع انسانی و فرهنگی قوه قضاییه گزارشی از اقدامات انجام شده برای جذب نخبگان قوه قضاییه ارائه کرد و گفت: طراحی شاخص ها، معیارهای نخبگان و برتر. استعدادها، شناسایی نخبگان و کشف استعدادهای برتر با هدف توسعه، توانمندسازی و ایجاد شبکه ای از نخبگان برای بهره مندی از توانایی آنها در شناسایی و حل مشکلات و همچنین ایجاد سازوکار مناسب برای افزایش سهم مشارکت در تصمیم گیری ها. ، ابتدا در دستور کار قرار گرفت، سپس با هماهنگی سیاست گذاری و برنامه ریزی. در راستای حمایت هر چه بیشتر از نخبگان، اقدامات پژوهشی نیز به صورت میدانی انجام شد که با تشکیل جلسات کانونی، شاخص های لازم برای جذب نخبگان دستگاه قضایی مورد توجه قرار گرفت.
دوست محمدیان افزود: داده های مورد نیاز بر اساس شاخص های بومی طبقه بندی شد و مصاحبه با بالاترین قضات قوه قضائیه در جمع بندی اطلاعات بسیار مثمر ثمر بود.
حامد عباسی رئیس طرح احراز نخبگان نظام قضایی نیز یکی از موضوعات بسیار مهم کشور که رهبر معظم انقلاب به آن توجه زیادی داشتند بحث جذب، استخدام، شناسایی و اکنون نخبگان است و میگوید: از نهادهای درگیر در این موضوع که عادلانه عمل کردهاند، میتوان به سامانه قضا اشاره کرد که دو سال است ورود بسیار خوبی به این حوزه داشته است.
عباسی با اشاره به اهمیت جذب نخبگان در ابعاد مختلف گفت: دلیل بهره مندی از توانمندی های نخبگانی از چند جهت حائز اهمیت است و اساسا از اعتبارات کشور حمایت می کند. وجوهی که با ارائه ایده های جدید زمینه ساز رشد و توسعه سازمان و کشور می شود.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان جذب نخبگان است، گفت: از شاخص های کلی بنیاد ملی نخبگان در اکثر موارد استفاده می شود، اما قوه قضاییه تا حد تخصصی بر اساس ماهیت عملکردی و اهداف آن و نیز اهداف و برنامه های بنیاد ملی نخبگان به کار گرفته می شود. سیاست های. ، به تحقیق و شناسایی قضات می پردازد. و کارمندان نخبه قوه قضائیه ضمن خدمت ضمن انتخاب نخبگان برای جذب نخبگان بین رشته ای که با کارکنان این نهاد تعامل و همکاری دارند، خدمت کرده اند. شاخص هایی که با بررسی دقیق تر می توان آنها را پیدا کرد.
عباسی افزود: تیم پژوهشی با بررسی مقالات و تحقیقات مختلف این شاخص ها را شناسایی کرد. تمایزات و اختراعات آموزشی، قضایی، اجرایی، قضایی، فرهنگی و اجتماعی از جمله این شاخصها است تا افراد با انتخاب بر اساس شایستگی در جایگاه شایسته خود قرار گیرند. البته شناخت شاخص های نخبه دشوار است زیرا اندازه گیری برخی از آنها بسیار دشوار است که طبیعی است زیرا نمی توان از بحث، تفسیر، تحلیل، استدلال و سنجش های خاص برای این منظور استفاده کرد و امید است بهتر باشد. نتایج حاصل خواهد شد. با تطبیق داده ها به دست می آید.
در پایان این جلسه معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضاییه، مهدی جوهری مدیرکل آموزش و پرورش قوه قضائیه و مریم خزایی سرپرست معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه حضور یافتند. قوه قضاییه قضایی که با حمایت از فعالیت های پژوهشی، نقش موثری در انجام مأموریت های تیم تحقیقاتی معاونت منابع انسانی ریاست جمهوری ایفا کردند. و از امور فرهنگی قوه قضاییه با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
انتهای پیام