کسب و کارهای دانش بنیان می توانند به اقتصاد ملی کمک کنند

نهضت کاهش خام فروشی یکی از موضوعاتی است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید داشته اند و در پیشبرد این حرکت همواره به نقش بنگاه های دانش بنیان توجه ویژه ای داشته و جایگاه ویژه ای برای آن قائل هستند. اکوسیستم علم و فناوری در توسعه اقتصاد.
به گزارش ای بی اس نیوز، مقام معظم رهبری در 11 فروردین 1394 در سخنرانی خود در حرم مطهر رضوی تأکید کردند: «اگر به علم و فناوری تکیه می کنیم، تنها به این دلیل نیست که می خواهیم استانداردهای علمی خود را بالا ببریم. پیشرفت علم و فناوری به پیشرفت اقتصادی کمک می کند. کسب و کارهای دانش بنیان می توانند به اقتصاد ملی کمک کنند. یکی از کارهای ضروری کاهش خام فروشی است. اینکه اعتراض کردم و در یک سخنرانی درباره وابستگی اقتصادمان به نفت صحبت کردم، اشاره به این است. ما باید به تدریج فروش مواد خام را کاهش دهیم تا زمانی که به طور کامل از بین برود.
مقام معظم رهبری در سخنانی فرمودند: امروز به دلیل سیاست های خصمانه آمریکا، عرصه اقتصادی میدان کارزار است، میدان جنگ، جنگ از نوع خاصی است. در این میدان کارزار، هر که بتواند در راه صلاح کشور بجنگد، جهاد کرده است. امروز هرکس بتواند به اقتصاد کشور کمک کند تصمیم جهادی گرفته است. این جهاد است. البته این جهادی است که ابزارهای خاص خود را دارد، روش های خاص خود را دارد، هرکسی باید این جهاد را با استراتژی و سلاح خود انجام دهد.
وی ادامه داد: دو نوع نگاه به اقتصاد کشور ما وجود دارد. برخی فکر می کنند که باید توسعه اقتصادی را بر اساس توان کشور و جمعیت تضمین کنیم. ظرفیت های زیادی در کشور وجود دارد که از آن استفاده نمی شود یا به درستی استفاده نمی شود. استفاده از این توانایی ها؛ (یعنی) اقتصاد درون زا؛ اقتصادی که منبع و جوهر خود را از داخل کشور، از امکانات کشور و از توانمندی های مردم خودمان می گیرد.
نگاه دوم به اقتصاد کشور بررسی پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک های خارجی است. می گوید باید سیاست خارجی مان را عوض کنیم تا اقتصادمان درست شود، با مستکبرین برخورد کنیم تا اقتصاد رونق بگیرد، تحمیل استکبار در بخش های مختلف و در مسائل مختلف را بپذیریم تا اقتصادمان. در حال رونق است. رونق.”
به گفته وی، امروز شرایط کشور به ما نشان داده است که نگاه دوم کاملاً اشتباه، عقیم و بیهوده است… باید به داخل کشور نگاه کنیم، زیرا ظرفیت های داخلی زیاد است.
مقام معظم رهبری به نقل از معاون علمی رئیس جمهور فرمودند: همه تلاش ها باید برای تقویت تولید ملی بسیج شود. باید از همه مسئولان فعال در عرصه اقتصادی و از همه آحاد مردم خواست در حل مشکل تقویت تولید ملی سهیم باشند.
به گفته وی، یکی از ضروری ترین کارها حمایت از شرکت های تولیدی کوچک و متوسط است. یکی از وظایف تقویت فعالیت شرکت های دانش بنیان است. اگر ما به علم و فناوری وابسته هستیم، فقط به این دلیل نیست که می خواهیم استانداردهای علمی خود را بالا ببریم. پیشرفت در علم و فناوری به پیشرفت اقتصادی کمک می کند. کسب و کارهای دانش بنیان می توانند به اقتصاد ملی کمک کنند. یکی از کارهای ضروری کاهش خام فروشی است. اینکه من به وابستگی اقتصادمان به نفت اعتراض کردم و در یک سخنرانی گفتم، گویای این موضوع است. ما باید به تدریج فروش مواد خام را کاهش دهیم تا زمانی که کاملاً از بین برود. ما باید ارزش افزوده ایجاد کنیم.»
انتهای پیام