یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

استخدام 300000 “ارتش فناوری اطلاعات اوکراین” برای حمله سایبری به روسیه – اخبار فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل – اخبار کسب و کار ای بی اس نیوز

حملات DDoS که از عبارت Distributed Denial of Service مشتق شده است، تلاشی برای مختل کردن ترافیک عادی وب سایت با راه اندازی سیل ترافیک اینترنتی است که شبکه یا سرور قادر به ارائه خدمات در برابر آن نخواهد بود.

اوکراین یکی از بزرگترین مراکز توسعه نرم افزار در اروپای شرقی است و کدنویسان آن شهرت جهانی دارند. با این حال، جنگ سایبری یک خیابان دو طرفه است، تحقیقات چک پوینت نشان می دهد که در سه روز اول تهاجم روسیه، حملات به بخش های نظامی و دولتی اوکراین 196 درصد افزایش یافته است.

مهندس نرم افزار اوکراینی می گوید: «من چندین سرور در پلتفرم ابری گوگل (GCP) اجاره کردم و یک ربات برای خودم نوشتم که فقط لینک های وب سایت ها را می پذیرد و هر زمان که لینک ها را اضافه می کنم به آنها حمله می کند. . من معمولاً حملاتی را روی 3-5 سرور اجرا می کنم و هر سرور حدود 50000 درخواست در ثانیه ایجاد می کند.

در نهایت، طبق گزارش ها، بیش از 311000 نفر به ارتش فناوری اطلاعات اوکراین پیوستند، ارتشی که در اهداف حمله روسیه مشترک است. اگرچه همه این افراد اوکراینی نیستند، اما بخش بزرگی از آنها برنامه نویسان اوکراینی هستند.

یکی دیگر از فعالان، آنتون، گفت که او شخصا در حمله DDoS به گازپروم، غول نفتی روسیه، و همچنین بانک روسی Sberbank و دولت دست داشته است. وی افزود که افراد زیادی در این حملات دخیل هستند، بنابراین تخریب یک سرویس زمان زیادی نمی برد.

absnews

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، یکی از مهندسان نرم افزار اوکراینی که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود، در گفت و گو با وب سایت CANBI گفت: اعضای گروه “ارتش فناوری اطلاعات اوکراین” از ابتدای جنگ از کار روزانه خود خارج شده اند. ، چندین حمله سایبری را علیه اهداف روسیه انجام داد که بیشتر آنها وب سایت های دولتی روسیه، بانک های روسیه و مبادلات ارزش را هدف قرار دادند.

این مهندس اوکراینی می گوید هر بار که لیستی از اهداف روسی در کانال تلگرام به اشتراک گذاشته می شود، آنها را به رباتی اضافه می کند که ساخت آن حدود یک ساعت طول کشیده است.

این مهندس اوکراینی یکی از حدود 30 اوکراینی است که از راه دور برای یک شرکت مشاوره فنی آمریکایی کار می کند. این شرکت کار را برای کارکنان اوکراینی خود “کاملا اختیاری” کرده است.

در همین حال، مسکو همواره هرگونه دخالت در جنگ سایبری یا کمک به حملات سایبری را رد کرده است. سفارت روسیه در واشنگتن در 19 فوریه در توییتی نوشت که «هرگز مرتکب عملیات مخربی در فضای مجازی نشده و نخواهد کرد».

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *