اخبار سیاسی روز

نماینده مجلس: اجرای طرح آبرسانی فدک یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و درخواستی جدی از مردم ایذه است.

فرشاد ابراهیم پور وی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز با اشاره به بازدید از پروژه حوضه آبرسانی شمال شرق استان به نام “فدک” اظهار داشت: امیدواریم طبق قولی که به مردم داده شده، این پروژه یادواره شهید آیت الله رئیسی دولت سیزدهم خواهد بود. و خدمات ارزنده ای به مردم ارائه خواهد داد.

وی بیان کرد: علیرغم کمبود منابع اعتباری تلاش بر این بوده که این پروژه از منابع مختلف تامین مالی شود و از خدمات به یاد ماندنی دولت سیزدهم در حوزه آشامیدنی و کشاورزی باشد.

نماینده مجلس: اجرای طرح آبرسانی فدک یادی از رئیس جمهور شهید و درخواستی جدی از مردم ایذه است.

وی به بازدیدهای کارشناسی برای بررسی و عملیاتی شدن این طرح اشاره کرد و گفت: مابقی مراحل شامل اخذ اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور و اخذ مجوز انجام تشریفات در قرارگاه خاتم و انعقاد قرارداد جدید است که ما آن را انجام دادیم. امید انتظارات را برآورده خواهد کرد مردم. این طرح به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم منطقه باید اجرایی شود.

نماینده مجلس: اجرای طرح آبرسانی فدک یادی از رئیس جمهور شهید و درخواستی جدی از مردم ایذه است.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون گفت: مسیر اجرای طرح آبرسانی در شمال شرق استان فدک نام دارد و هدف آن آبرسانی به شهرهای ایذه، باغملک، صیدون، هفتکل، قلعه است. تل، میداوود و دیگر شهرهای نزدیک؛ توسط سازمان آب و برق خوزستان اجرا می شود.

ابراهیم پور تاکید کرد: برای بررسی مجدد جزئیات طرح فنی با حضور اساتید مختلف انجام شد و پس از جمع بندی نظرات کارشناسان، کارشناسان طرح را تصویب کردند. سند نهایی طرح هفته آینده نهایی می شود و مجوزهای شورای دولت اخذ و عملیاتی می شود.

وی گفت: قرارگاه ریزتونل ها را در مسیر قرار داده، عملیات آغاز شده و با اخذ مجوز، کارهای اصلی و ادامه پروژه که مسیر سد کارون سه تا دشت ایذه است، انجام می شود. و همچنین یک تونل 4.5 کیلومتری آغاز خواهد شد.

نماینده مجلس: اجرای طرح آبرسانی فدک یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و درخواستی جدی از مردم ایذه است.

طرح آبرسانی فدک یا طرح جامع آبرسانی شهرهای شمال شرق خوزستان از سد کارون سه یکی از بزرگترین طرح های آبرسانی کشور است که اجرای آن در دولت سیزدهم برای جمعیتی بالغ بر 720 هزار نفر از ساکنان شهری و روستایی آغاز شد.

با اجرای این طرح آب کشاورزی برای اراضی آبی به مساحت تقریبی 20 هزار هکتار و توسعه باغات بارانی به مساحت 40 هزار هکتار تامین می شود. افق اولیه اجرای این طرح تا سال 1425 برای تامین آب شرب مورد نیاز جمعیت خوزستان پیش بینی شده بود.

بر این اساس با اجرای این طرح تا سال 1425 کمبود آب شرب به میزان 62 میلیون مترمکعب در سال و آب کشاورزی به میزان 98 میلیون مترمکعب در سال وجود نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *