مصطفی رجبی مشهدی با اعلام اینکه ژنراتورهای اداری باید در ساعات اوج مصرف کار کنند و بیمارستان ها و مراکز حساس موظف به نصب ژنراتور برای مواقع اضطراری هستند، افزود: دستگاه های اجرایی، بانک ها، شهرداری ها و موسسات عمومی غیردولتی که دارای ایستگاه های تولید و ژنراتور برق هستند، هستند. در مواقع اضطراری موظف به استفاده از ژنراتورهای خودکفایی بر اساس ساعات کاری تعیین شده توسط وزارت نیرو هستند.
وی با اشاره به اینکه مجتمعهای تجاری و فروشگاهها موظفند هر روز کاری از ساعت 12 تا 18 از ژنراتورهای اضطراری خود برق استفاده کنند، تاکید کرد: این مراکز موظفند میزان برق دریافتی خود از شبکه سراسری را در مدت مذکور کاهش دهند. حداقل در دوره مشابه با دوره مشابه در سال گذشته.
سخنگوی رسمی صنعت برق در عین حال توضیح داد: برای مصرف بخش های بزرگ تجاری، در صورت عدم اصلاح و کاهش مصرف پس از دو بار تذکر، این افزایش محاسبه و اعمال می شود برابر با حداکثر نرخ علامت سبز است.
رجبی مشهدی در پایان تاکید کرد: تمامی دستگاه های اجرایی، اتحادیه ها و مراکز تجاری موظفند در ساعات پیک (از ساعت 12 تا 18) مولدهای اضطراری خود را راه اندازی کنند و در ساعات کار سیستم های سرمایشی خود را روی 25 درجه تنظیم کنند.