سالم خبر: رئیس سازمان نظام پزشکی ایران در دیدار با منتخبان مجلس دوازدهم گفت: در حوزه سلامت از وابستگی مطلق به خودکفایی مطلق رسیده ایم و تنها به خودکفایی نرسیده ایم. کفایت؛ در واقع سیستم شبکه پزشکی و سلامت ما مورد غبطه کشورهای پیشرفته دنیاست.
محمد رای زاده با اشاره به نقش مهم قانون گذاری در شورای اسلامی برای رفع برخی از این مشکلات افزود: رهبر معظم انقلاب در فروردین 1392 سیاست های بهداشت عمومی را ابلاغ کردند که نقشه راه صحیحی برای تداوم خدمات بهداشتی درمانی دارویی است. در کشور. کشور. متاسفانه بسیاری از مفاد این سند اولیه هنوز توسط نهادهای ذیربط و مسئولان مختلف اجرایی نشده است.
وی با تاکید بر اینکه کیفیت در حوزه علوم پزشکی به معنای سلامت مردم است، گفت: کیفیت در حوزه سلامت شوخی نیست، نگران این هستیم که روزی مردم خود را در آموزش بی کیفیت ببینند و این موضوع یک چالش جدی است. ” اهمیت رشته های تخصصی جدی است و به هزار متخصص بیهوشی نیاز داریم و در مراکز استان ها نیز به جراح قلب نیاز داریم. جایگاه نیروهای برنامه ریزی نیز باید بهبود یابد.
وی با اشاره به فضاسازی رسانه ای علیه جامعه پزشکی گفت: موضوع اصلی در بحث خروج از کشور، هجمه به جایگاه جامعه پزشکی است که در دست سیاست گذاران است دشمن که تصمیم نمایندگان مجلس گرفته شد، میخواهد طبق برنامهریزی شده به توان و بازوی قوی جمهوری اسلامی یعنی بخش بهداشت ضربه بزند. این منطقه هم دشمن دارد و هم نفوذ دارد و می تواند ارزهای خارجی تولید کند و سالانه می توانیم 6 میلیارد دلار درآمد داشته باشیم
به آن توجه ویژه ای داشته باشید.
رئیس زاده با اشاره به علت مهاجرت پزشکان گفت: بررسی تطبیقی در دنیا نشان می دهد که در سال 2030 کمبود 18 میلیون نیروی متخصص در مراکز معتبر دنیا وجود دارد و برخی کشورها در برخی از تخصص ها فارغ التحصیل نیستند. و به همین دلیل کشورهای توسعه یافته برنامه هایی را برای جذب این نیروها از کشورهای کم اقبال طراحی کرده اند و قوانین را تسهیل کرده و نیروهای متخصص را از کشورهای کم برخوردار معرفی کرده اند. اگر در سیاست تثبیت شرکت نکنیم؛ برق قطع می شود زیرا اختلاف نرخ ارز ایران با برخی کشورهای دنیا زیاد است.
وی با تاکید بر اینکه شیوخ و سرشناسان جامعه پزشکی در حفظ و ارتقای این حوزه ها و معرف اخلاق و علم ایران به تمام دنیا نقشی بی بدیل دارند، افزود: باید تمهیداتی اندیشید تا در کنار این شیوخ جوانان فرصت یادگیری و یادگیری دارند و دستاوردهای منحصر به فردی از نسل گذشته به نسل جدید منتقل می شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در پاسخ به وضعیت رسیدگی به شکایات پزشکی گفت: در تمامی مواردی که منجر به صدور مجازات در سازمان نظام پزشکی شده است؛ 80 درصد آرا به نفع بیماران بود.
رئیس زاده در این جلسه با اشاره به دستاوردهای 40 ساله نظام سلامت به ویژه در حوزه نیروی انسانی که منجر به افزایش دوبرابری تعداد فارغ التحصیلان نخبه در رشته های مختلف علوم پزشکی شده است، افزود: افزایش تعداد زنان در استخدام اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و همچنین پزشکان متخصص در سراسر کشور، علاوه بر حجم اعمال جراحی و عمل های درمانی که در داخل کشور انجام می شود متفاوت است.
که هر گونه نیاز به خارجی ها را از بین می برد.
وی به دستاوردهای نظام سلامت کشور اشاره کرد و گفت: در سال 62 13 هزار پزشک و در حال حاضر 162 هزار پزشک متخصص داریم و در سال 62 50 هزار متخصص داریم و اکنون 774 پزشک متخصص داریم بیش از 22000 پزشک متخصص زن در سال 1962 بیش از 1600 پزشک متخصص زن در کشور داریم در کشور کشور داریم و تعداد دانشکده ها و دانشگاه های پزشکی افزایش یافته است و از 70 تا 50 هزار عمل پیوند در کشور انجام شده و 7 هزار عمل پیوند کبد و بیش از 220 عمل موفقیت آمیز قلب کودکان انجام شده است. عملیات پیوند به عنوان اوج علم پزشکی انجام شد و برخی از کودکانی که پیوند قلب انجام دادند اکنون دانشجوی ممتاز یا سال پنجم پزشکی هستند.
رئیس زاده ادامه داد: در 150 رشته علوم پایه و بالینی در کشور فارغ التحصیل داریم و 6500 دانشجوی خارجی در کشور داریم و به جایی رسیده ایم که دیگر نیازی به اعزام به خارج برای آموزش، تشخیص و درمان در کشور نداریم. کشور. بعید می دانم ایرانی باشد که اگر برای عمل قلب به اروپا برود درمان بهتری داشته باشد، چون ممکن است برای دسترسی مشکل داشته باشد، اما امام (رضی الله عنه) فرمودند: ما شرمنده شدیم چون مجبور شدم برای درمان التهاب آپاندیسیت از خارج پزشک بیاورم. در سال 68 حدود 11 هزار بیمار به خارج از کشور فرستادیم و 5 هزار پزشک خارجی با حقوق حدود 3 هزار دلار در کشور داشتیم اما اکنون به خودکفایی رسیده ایم و در کشور شناخته شده ایم. منطقه و جهان.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16793/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%B4%D9%88%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز