مدیرعامل شرکت حمل و نقل جاده ای گروه کشتیرانی از تحویل تعدادی کامیون ویژه ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به متقاضیان خبر داد و برای تحویل به متقاضیان جدید اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: در زمان فراخوان مجدد، آمادگی تحویل کامیون های بیشتری را داریم و از این رو کامیون های تولیدی سایپا در این طرح به متقاضیان تحویل داده می شود.
این مسئول ادامه داد: این کامیون ها به سه صورت لوازم یدکی سایه دار با پیش پرداخت 3 میلیارد تومان، تیغه کانتینر با پیش پرداخت 2 میلیارد تومان و کفی با پیش پرداخت 2.4 میلیارد تومان آماده تحویل به متقاضیان جدید هستند. . .
مدیرعامل شرکت حمل و نقل زمینی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اقساط ماهانه این کامیون ها را در سال اول 90 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: طی قرارداد 5 ساله با رانندگان 30 درصد خواهد بود. در سال های دوم تا پنجم به اقساط سال اول اضافه شده است.
وی یکی از مزیت های همکاری با ایران برای حمل و نقل برای رانندگان را در دسترس بودن بی وقفه کالا عنوان کرد و افزود: بر اساس قرارداد مقرر شده است که اگر شرکت در یک زمان کالایی برای حمل نداشته باشد، رانندگان مختار هستند که حمل و نقل سایر کالاها را نیز حمل کنید.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در پایان قرارداد 5 ساله در صورتی که رانندگان اقساط خود را به موقع پرداخت کنند، مالکیت کامیون به آنها واگذار می شود.
وی سیاست کلی گروه کشتیرانی را تقویت ناوگان زمینی برای تبدیل شدن به یک شرکت حمل و نقل چندوجهی دانست و ادامه داد: با دریافت پیش پرداخت برای هر کامیون موجود، یک کامیون جدید برای سفارشی سازی خریداری و به متقاضی بعدی اختصاص می یابد. .
این مسئول نصب سامانه موقعیت یاب جهانی (GPS) بر روی کامیون ها را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: در این راستا با یک شرکت داخلی قراردادی منعقد شد و نصب این دستگاه ها نیز آغاز شده است.
وی همچنین به دریافت مجوزهای حمل و نقل داخلی و بین المللی برای شرکت تحت مدیریت خود اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه هدف گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از تاسیس شرکت حمل و نقل زمینی، حمل و نقل درب به درب بوده است. تصمیم گرفت که در آینده نزدیک، برخی از کامیون ها نیز در جاده های بین المللی فعال شوند. به عبارت دیگر، کالاهای تخلیه شده توسط ناوگان کشتیرانی از بنادر چین یا هند در بنادر جنوبی کشور با استفاده از کامیون های گروه کشتیرانی به مقصد منتقل می شود و کالاهای ترانزیتی نیز در این مسیر حمل می شود. راه تکمیل زنجیره لجستیکی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران.
منبع: کشتیرانی در جمهوری اسلامی ایران