دانشمندان مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا از یک ابر رایانه بسیار قدرتمند استفاده می کنند کاوش این سازمان ویدئویی را شبیه سازی کرده است که سقوط را نشان می دهد سیاه چاله ها احتمالاً چه شکلی خواهد بود.
به گزارش ایندیپندنت، این پروژه توسط ابررایانه Discover آژانس فضایی آمریکا اجرا شد که پنج روز طول کشید و حدود 10 ترابایت داده تولید کرد. ویدئویی که در زیر میتوانید تماشا کنید، بینندهای را نشان میدهد که از آنجا عبور میکند و در گاز درخشان اطراف سیاهچالهای عظیم شبیه به سیاهچاله در مرکز کهکشان راه شیری فرو میرود.
دوربین در نهایت به نقطه بی بازگشت در “افق رویداد” می رسد، جایی که هیچ چیز، حتی نور، نمی تواند فرار کند.
ویدیوی ناسا از لحظه ورود آن به سیاهچاله
سیاهچاله استفاده شده در این شبیه سازی شبیه سیاهچاله ای است که در مرکز کهکشان راه شیری ما جرم دارد که جرم آن حدود 4.3 میلیون برابر جرم خورشید است. حلقه هایی از فوتون های نارنجی و زرد در اطراف سیاهچاله با ورود دوربین به آن منحرف می شوند. مرکز سیاهچاله نیز به رنگ سیاه تصویر می شود، زیرا دوربین به نقطه ای تک بعدی به نام تکینگی نزدیک می شود.
سیاهچاله ها متراکم ترین اجرام در جهان هستند. هیچ کس دقیقاً نمی داند که ماده در خارج از افق رویداد سیاهچاله چگونه خواهد بود، اما محققان اطلاعات زیادی در مورد فیزیک اطراف این نقاط فوق متراکم در فضا دارند. در اطراف سیاهچاله، نیروهای گرانشی آنقدر قوی هستند که فضا-زمان را کنترل می کنند.
اجرام (و خود فضازمان) با سرعت نور به سیاهچاله نزدیک می شوند. طبق بیانیه ناسا، با این سرعت، زمان کندتر می شود، به طوری که فردی که به مدت شش ساعت در یک فضاپیما به دور یک سیاهچاله می چرخد، 36 دقیقه کندتر از همتایان خود در فضاپیمای اصلی پیر می شود.
منبع خبر: https://digiato.com/astronomy/epic-nasa-video-takes-you-to-the-heart-of-a-black-hole
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز