وی ادامه داد: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، نزدیک به نیمی از داروها به صورت نادرست تجویز و مصرف می شوند. در همین حال، نیمی از بیماران داروهای خود را به درستی مصرف نمی کنند.
در عین حال، استفاده نامناسب از داروها می تواند منجر به هدر رفتن منابع شود.
آل محمدی به برجسته ترین چالش های پیش روی مصرف منطقی و تجویز دارو در کشور اشاره کرد و تصریح کرد: سازمان غذا و دارو کمیته ملی مصرف و تجویز منطقی دارو در این زمینه و دستورالعمل های مربوطه را تشکیل داده است. در این زمینه توسعه یافته اند. توجه.
وی همچنین به اقدامات مربوط به عرضه پایدار دارو و آموزش های در حال انجام در راستای مصرف منطقی و تجویز دارو در دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: کمیته ملی مصرف منطقی و تجویز دارو است.
در سال 1379 هجری شمسی در کشور تشکیل شد و هدف از تشکیل این کمیته ارتقای سطح خدمات در حوزه پزشکی و ارائه الگوی صحیح مصرف دارو بود.
آل محمدی ادامه داد: بحث مصرف منطقی همیشه به معنای کاهش مصرف نیست، بلکه در برخی موارد داروهایی که باید مصرف شوند به درستی مصرف نمی شوند.
وی گفت: تامین دارو در کشور سخت است و تامین نقدینگی، تامین مواد اولیه و ارز مشکل است و امیدواریم با مجموعه اقداماتی دارو در کشور تجویز و مصرف شود.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16759/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز