رئیس اتحادیه فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های چوبی خام گفت: اگر بر اساس شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» بخشی از اختیارات به اتحادیه ها واگذار شود، طبیعی است که اتحادیه ها می توانند قیمت ها را 30 درصد کاهش دهند و تعداد کارآفرینان را به میزان قابل توجهی افزایش دهند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس هادی زاده رئیس اتحادیه فروشندگان چوب، پانل و فرآورده های خام چوبی در نشست خبری اعلام کرد: فضای رقابت در تولید هر محصول ایجاد می کند. شرایط لازم برای افزایش کیفیت محصولات و دستیابی به بازارهای صادراتی بیشتر با موثرتر کردن اقدامات امکان پذیر خواهد بود، بنابراین با ممنوعیت واردات مصنوعات چوبی از جمله مبلمان موافق نیستیم و معتقدیم که در فضای رقابتی است که میتوانیم زمینه رشد صنایع را فراهم کنیم.
وی با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت صنایع چوبی در کشور، گفت: برخی موانع از جمله کاهش نرخ ارز، قطع برق یا گاز در واحدهای تولیدی باعث افزایش هزینه های تولید در واحدها شده است و به عنوان یکی از موانع در نظر گرفته می شود. عامل کاهش کیفیت.
پیامدهای کاهش کیفیت محصولات چوبی
هادی زاده بیان کرد: افت کیفیت محصولات چوبی باعث می شود فرصت صادرات خود را از دست بدهند چرا که تنها محصولات مرغوب با قیمت مناسب در بازار صادرات حرفی برای گفتن دارند.
رئیس اتحادیه فروشندگان چوب، تخته و فرآوردههای چوبی خام گفت: نظارت و همکاری همزمان اتحادیهها و کنسرسیومها و برنامهریزی دولت باعث میشود تولیدکنندگان بتوانند با خیال راحت به مسیر خود ادامه دهند و محصولی با کیفیت برای بازار صادراتی تولید کنند.
هادی زاده گفت: در حال حاضر توجیه اقتصادی کمرنگ شده است و برای کاهش تورم و گرانی در کشور باید اقتدار اتحادیه ها را افزایش داد و دکترین آنها را به سمت افزایش صادرات سوق داد.
از رونق صادرات تا کارآفرینی بیشتر
وی بیان کرد: رونق صادرات باعث کاهش قیمت کالاها با ورود ارز حاصل از صادرات و ایجاد کارآفرینی بیشتر در صنایع مختلف از جمله صنعت چوب می شود.
وی بیان کرد: اگر بخشی از اختیارات در راستای شعار امسال «پرش تولید با مشارکت مردمی» به بخش خصوصی داده شود، قطعا اتحادیه ها می توانند قیمت ها را تا 30 درصد کاهش دهند و تعداد کارگران را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. . کارآفرینان
رئیس اتحادیه فروشندگان چوب، تخته و فرآورده های خام چوبی گفت: زمانی که تولید در کشور توجیه اقتصادی داشته باشد و هزینه های تولید اعم از بیمه، مالیات و دستمزد کارگران پرداخت شود و سود معقول و معقولی داشته باشد، صادرات انجام می شود. نیز رونق خواهد یافت.