اخبار ورزشی امروز

نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد


کد خبر: 2019282
17 اردیبهشت 1403 ساعت 03:03 |
165 بازدید

0نقطه نظر

محمدی: باید عوامل بازدارنده را تقویت کنیم

رئیس اداره مسئولیت اجتماعی فدراسیون می گوید تا زمانی که پیروزی به هر قیمتی ارزشمند تلقی شود، اتفاقات دیدار پرسپولیس و سپاهان تکرار خواهد شد.

حرف های هوادار قدیمی نباید طنین انداز می شد

به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی”، دیدار فوق العاده حساس پرسپولیس و سپاهان در بیست و پنجمین روز لیگ برتر، حواشی جسورانه تری نسبت به متن مسابقه داشت؛ دیداری که در دیدار با سپاهان در روز بیست و پنجم لیگ برتر برگزار شد. ویدئویی از یک پیرمرد اصفهانی در میان جمعیت هواداران سپاهان در ورزشگاه آزادی که به زنان پرسپولیسی ها توهین می کرد و بسته به روشنایی روز احتمالاً حدود دو ساعت مانده به شروع بازی ضبط شده بود. جنجال های فراوان و واکنش همه سرخپوشان، از مدیریت باشگاه گرفته تا مربیان، بازیکنان و پیشکسوتان را به دنبال داشت. این اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حکمی علیه این هوادار صادر کند و او را به مدت 10 سال از حضور در استادیوم های فوتبال محروم کند.

احسان محمدی، سرپرست معاونت مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال در گفت وگو با «شروند» در خصوص اتفاقات رخ داده و تصمیم کمیسیون انضباطی اظهارات مختلفی را مطرح کرد. او معتقد است که این نمایندگی نباید از ابتدا صورت می گرفت و ورزشگاه های کشور باید به سمت «خانواده پسند شدن» حرکت کنند. گفت و گوی شروند با احسان محمدی را می خوانید:

– آقای محمدی اولاً به نظر شما اظهارات توهین آمیز هوادار منتسب به سپاهان چه آسیب و چه چالش هایی را به همراه داشت؟
این موضوع بازتاب این رفتار است. اگر همکاران رسانه ای این حادثه را پوشش نمی دادند، این همه درگیری ایجاد نمی شد. وقتی به این سؤالات فکر می کنیم، دو نکته مهم را مطرح می کنیم. اولین مشکل این است که ما در ابتدا واقعیت پلتفرم را درک می کنیم و همچنان رفتارهای نامناسب را نشان می دهیم. من نمی توانم به خبرنگاران بگویم این کار را نکنید، اما وقتی صحبت از اخلاق حرفه ای رسانه ای می شود، بهتر است به این گونه مسائل نپردازید، زیرا مردم دوست دارند به هر قیمتی دیده شوند. در فوتبال اروپا وقتی جیمی جامپ وارد زمین می شود، دوربین او را نشان نمی دهد، زیرا افراد دیگر تشویق به این کار نمی شوند.

2017571

– محرومیت 10 ساله این هوادار اصفهانی تا چه اندازه می تواند بازدارنده ای برای جلوگیری از این اتفاقات باشد؟
ممنون از پاسخ های شما، اما فراتر از آن، می خواهم یک سوال بپرسم. وقتی ما او را محروم می کنیم این هوادار چه چیزی را از دست می دهد؟ در فوتبال انگلیس معمولاً هواداران برای 38 مسابقه بلیت خود را از قبل می خرند و به هر حال وقتی این محرومیت برای او اتفاق می افتد ضرر مالی قابل توجهی متحمل می شود. وقتی انسان ببیند کارش ضرر دارد، این کار را نمی کند. ما باید به هر طریقی عوامل بازدارنده خود را تقویت کنیم.

– در نهایت برای گسترش فرهنگ هواداری خوب و جلوگیری از این اتفاقات چه رویکردهایی می تواند در بهبود شرایط موثر باشد؟
آنچه مرا در مورد بازخوردها آزار می داد، اما و اگرهای این پدیده بود. اینکه می گویند اول شروع کردند، توجیه درستی نیست. اگر این رفتار زشت است، باید آن را بپذیریم، عذرخواهی کنیم و انتظار داشته باشیم که سایر باشگاه ها نیز این موارد را رعایت کنند. تا زمانی که برنده شدن به هر قیمتی ارزشمند تلقی شود، همچنان شاهد این پدیده ها خواهیم بود. اگر مخالف این رفتار هستیم، همه باید به شدت با آن مخالفت کنیم. مشکل من یک مشکل کلی است و اگر این زشتی علنی شده است، همه در ساختار فوتبال باید با این پدیده مخالفت کنند. همه باید از فوتبال لذت ببرند، به استادیوم های خانوادگی بروند و از این اتفاق جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *