وی افزود: در این طرح دانشجویان در طول سه ترم تحصیلی معادل 18 واحد درسی دریافت می کنند تا در حین تحصیل مهارت کسب کنند و پس از فارغ التحصیلی از آن مهارت با مدرک برای شغل استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای، غلامحسین حسینی نیا هدف از اجرای طرح کهاد را آشنایی دانش آموزان با مهارت های متناسب با نیازهای بازار کار رشته تحصیلی خود دانست. و افزود: راهبرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارتقای مهارتی دانش آموختگان دانشگاهی در سال 1400 و برپایی دوره های آموزشی برای جامعه هدف دانشجویان است. تحت عنوان TMC در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کاندید ادامه یافت.
مسئول ساماندهی آموزش فنی و حرفه ای این دوره های آموزشی و مهارتی با دوره های تخصصی برای دانشجویان خصوصاً در رشته های فنی و مهندسی برگزار می شود و دانشجویان ضمن تحصیل در حوزه خاصی مورد علاقه خود شرکت کرده و آموزش می بینند.
absnews
وی با بیان اینکه این دوره ها فرصت مناسبی را برای دانشجویان مستعد فراهم می کند تا قبل از ورود به بازار کار یا ادامه تحصیل در گرایش های بین رشته ای، دانش و مهارت های لازم را کسب کنند، افزود: در حال حاضر 232 مرکز TMC در 59 دانشگاه وجود دارد. دانشگاه آزاد اسلامی و 86 دانشگاه دیگر وظیفه ارائه خدمات آموزش حرفه ای به دانشجویان با میانگین 20000 دانشجو در سال را بر عهده دارند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان خاطرنشان کرد: توجه به پویایی و ارتقای کیفیت خدمات و رفع موانع اداری در مراکز TMC ایجاب می کند که این مجموعه با ارزیابی اولیه مقایسه شود. مراکز بر اساس شاخص ها و استانداردهای اعلام شده و بازدیدهای میدانی اقدام و بررسی می کنند.