آسیای قدرتمندتر از طریق استفاده از فناوری و اشتراک دانش حاصل می شود

دومین نشست اتاقهای بازرگانی عضو مجمع همکاریهای آسیایی با حضور روسا و نمایندگان اتاقهای بازرگانی کشورهای آسیایی و اتاقهای بازرگانی ایران آغاز شد. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در مراسم افتتاحیه این نشست گفت: با استفاده از فناوری روز و به اشتراک گذاری دانش بین اعضای مجمع همکاری آسیایی و رعایت گفت وگو، آسیای قدرتمندتر محقق می شود. .
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از ستاد اطلاع رسانی این نشست، امیر کشانی رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن خیرمقدم به میهمانان، روسا و نمایندگان اتاق های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت مدیره اتاق ایران، روسا و نمایندگان اتاقهای بازرگانی ایران، مسئولان کشوری و استانی دعوت شدند. ایشان اصفهانی هستند، گفت: لازمه رشد و پیشرفت در تمامی عرصه های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی هر جامعه، آرامش و آرامش است که از طریق گفت و گو بین جوامع و فرهنگ های مختلف حاصل می شود.
کشانی اصفهان را «شهر آرام خاورمیانه» خواند و گفت: اصفهان از دیرباز محل همزیستی مسالمت آمیز ادیان بوده است. وی افزود: مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان قرن هاست که در اصفهان در کنار یکدیگر زندگی می کنند و سابقه عدم تضاد ادیان در اصفهان این شهر ثبت نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کشورهای عضو مجمع گفتوگوی همکاریهای آسیایی ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل میدهند. کشورهای آسیایی باید از طریق هم افزایی به توسعه همه جانبه دست یابند.
وی ادامه داد: گفت و گو پیش نیاز و اساسی ترین ابزار تجارت است و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، مبادلات فرهنگی را نیز به همراه دارد، بنابراین می تواند عاملی برای توسعه گفت وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد. . .
کشانی خاطرنشان کرد: دومین نشست اتاقهای بازرگانی اعضای مجمع گفتگوی همکاریهای آسیایی با شعار «آسیای قویتر و یکپارچهتر از طریق فناوریهای نوین» با هدف گفتوگوی اتاقهای بازرگانی از امروز (۹ فروردین ۱۳۹۳) آغاز میشود.
وی با اشاره به نشست روسا و نمایندگان اتاق های بازرگانی و نشست ترویج سرمایه گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم چهار میزگرد با موضوع «فناوری های نوین» برگزار می شود. گردشگری، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می شود و از میهمانان اجلاس دعوت می کنم در این میزگردها حضور یافته و دیدگاه های خود را برای توسعه آسیا مطرح کنند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه بیانیه و گزارش کار این جلسه به عنوان سند پایانی در مراسم اختتامیه صادر می شود، از میهمانان برای بازدید از نمایشگاه توانمندی های استان اصفهان دعوت کرد. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش های وزارت امور خارجه در برگزاری این نشست و حضور مهمانان خارجی قدردانی کرد.
گفتگوی همکاری آسیایی در ژوئن 2002 در چا آم تایلند با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه ای بین دولت های آسیایی و سازمان های منطقه ای تأسیس شد. امروز، 35 کشور عضو هستند. ایران در ژوئن 2004 به این مجمع پیوست و در سال 2009 به عنوان کشور پیشگام در همکاری های فرهنگی انتخاب شد. ایران در حال حاضر ریاست این مجمع را بر عهده دارد. بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان امارات متحده عربی، روسیه، عربستان سعودی، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین اعضای ACD هستند.