absnews
دبیر ستاد مبارزه با زمین خواری در پاسخ به سوالی گفت: بیشترین تغییرات کاربری اراضی کشاورزی در استان های مازندران، گیلان، گلستان، خراسان رضوی و فارس که دارای زمین های کشاورزی گران قیمت هستند، رخ داده است.
وی افزود: مصوبات این کارگروه دارای ضمانت اجرایی است و همکاری و هماهنگی لازم بین ترتیبات مختلف این کارگروه صورت خواهد گرفت.
محمدعلی شجاعی، خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز، رئیس سازمان امور اراضی کشور و دبیر کارگروه شفافیت مبارزه با زمین خواری امروز در حاشیه اولین کارگروه شفاف مبارزه با زمین خواری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه مولفه ها سامانه پدیده نگران کننده زمین خواری بخشی از برنامه ریزی و برنامه ریزی این کارگروه خواهد بود.
وی افزود: امیدواریم با تدوین قوانین جدید و بازنگری در قوانین موجود بتوانیم اقدامات موثرتری را برای مقابله با زمین خواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی انجام دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا 13 هزار مصوبه قلع و قمع ساخت و ساز غیرمجاز در زمین های کشاورزی در سال های اخیر اجرایی نشده است، پاسخ داد: خیر، به همین دلیل پس از آن با همکاری شوراهای استانی و استانی و با برنامه های برنامه ریزی شده، خیر. کارگروه چند رشته ای مبارزه با زمین خواری تشکیل می شود.