رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در 20 سال گذشته بیش از 3 هزار و 500 سیل در کشور داشته ایم که خسارات زیادی به بار آورده است. پس از آن است که سالانه 250 میلیون متر مکعب فرسایش در دریاچه سد رخ می دهد. مشکل فرسایش خاک با اقدامات لازم سالانه قابل کنترل است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حوزه بیابان زدایی امسال حدود 50 هزار هکتار را در کشور هدف گذاری کرده ایم که خوشبختانه با مشارکت خوب دستگاه های اجرایی و مردم به 85 هزار هکتار رسید.
منصور خاطرنشان کرد: در این شرایط باید عزم خود را جزم کرده و در حوزه آبخیزداری برای کاهش این خطرات تدابیری اتخاذ کنیم.
وی با اشاره به اینکه امروز شاهد پیامدهای برخی بحران های طبیعی در قالب ریزگردها، سیل، فرسایش خاک، خشک شدن قنات ها و کاهش آب های زیرزمینی در کشور هستیم، گفت: 27 میلیون هکتار از سطح کشور درگیر سیل است. . منطقه 450 شهر و 8260 روستا در این منطقه وجود دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه 32 میلیون هکتار از سطح کشور مناطق بیابانی است، گفت: هفت میلیون از این منابع بحرانی و متأسفانه حدود 2.5 میلیون هکتار از این مراکز تولیدی و آن هم خاک است.
absnews
منصور با اشاره به اینکه 70 درصد از خطر سیل با آبخیزداری کاهش می یابد، گفت: انجمن خیرین آبخیزداری در کشور تشکیل شد و امسال با این هدف 100 هزار هکتار طرح آبخیزداری در سال جاری اجرا شده است. کشور با مشارکت دستگاه های اجرایی و مردم». .
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ مسعود منصور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در مراسم افتتاح 975 پروژه منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: امروز کشور ما به عنوان یک مخاطره طبیعی در زمینه آب، خاک و پوشش گیاهی است که نشان از بلندمدت آن دارد. اثرات.”
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه یکی از راه های نجات کشور آبخیزداری است، گفت: در سال های اخیر بیش از 10 هزار قنات با فعالیت های حوزه آبخیزداری احیا شده و دبی آن ها از یک به یک افزایش یافته است. این در حالی است که با طغیان قنات ها معیشت، بهداشت و کشاورزی احیا می شود.
منصور افزود: یکی از رویکردهایی که امروز با جدیت دنبال می کنیم حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری از منابع طبیعی با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی است.