وزیر اقتصاد: دوره جدیدی از مقررات در کنترل بنگاه ها خواهیم داشت

با تلاش خانه اصناف حدود 300 هزار پروانه کسب از پروانه کاغذی به کد منحصر به فرد تبدیل شده است و حدود 2 میلیون مجوز دیگر نیز در دست اقدام است. همچنین مقرر شد تا ششم اردیبهشت ماه مجوزهای کاغذی دیگر در اختیار بنگاههای اقتصادی و اتحادیهها نباشد و هرکسی که پشت نویسی دریافت نکرده است از خدمات دولتی محروم شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و یکمین جلسه شورای مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار با حضور وزیر اقتصاد و با همکاری شرکت ها و اتحادیه های اتاق های سراسر کشور برگزار شد. کشور. .
در این جلسه گفته شد؛ با تلاش خانه اصناف حدود 300 هزار پروانه کسب از پروانه کاغذی به کد منحصر به فرد تبدیل شده است و حدود 2 میلیون مجوز دیگر نیز در دست اقدام است. همچنین مقرر شد تا ششم اردیبهشت ماه مجوزهای کاغذی دیگر در اختیار بنگاههای اقتصادی و اتحادیهها نباشد و هرکسی که پشت نویسی دریافت نکرده است از خدمات دولتی محروم شود.
سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در این خصوص گفت: در بحث جواز کسب، اتاق اصناف مسئولیت مدیریت را بر عهده دارد و ذینفعان واقعی خود اتحادیه ها هستند. لذا امیدواریم با پایان یافتن دستور قانونی تسهیل در صدور مجوزها بتوانیم گزارشی از تکمیل این امر به ریاست محترم جمهور ارائه کنیم.
وی افزود: با تحقق این امر دوره جدیدی از مقررات در کنترل شرکت ها خواهیم داشت که بسیار دقیق تر، آسان تر و کم هزینه تر خواهد بود. در ادامه این جلسه نمایندگانی از اتحادیه که در این حوزه فعالیت داشته اند. فرآیند تبدیل مجوزهای تجاری کاغذی به شناسه های منحصر به فرد. ارزیابی انجام شده است.
اعتبار صدور پروانه کسب کاغذی قانون است
در ادامه این جلسه تاکید شد که ابطال پروانه کسب کاغذ قانون است. این قانون منحصر به فرد به منظور یکسان سازی هویت فعالان کارگری و تسهیل شناسایی آنها در هنگام بهره مندی از خدمات دولتی تصویب شده است. شایان ذکر است نداشتن شناسه منحصر به فرد موجب حذف افراد غیرمجاز از خدمات دولتی می شود.
یکی از نمایندگان صنفی در این جلسه تاکید کرد: اصناف در اجرای این قانون مشکلی ندارند اما وجود قوانین تشویقی باعث می شود کار با سرعت بیشتری پیش برود. همچنین درخواست می شود برای واحدهای مرتبط با قوانین ارثی پیش بینی شود.
همچنین با توجه به اینکه مجوز تخلیه زباله به دریا صرفاً به دلیل حساسیت به بخش دولتی داده میشود، سازمان محیطزیست خواستار حذف این مجوز از درگاه ملی مجوز شد.
وزیر اقتصاد در این خصوص اعلام کرد که این حذف باید به شرطی انجام شود که سازمان محیط زیست این مجوز را صادر نکند. اتاق معادن ایران نیز گفته است که این موضوع تنها یک موضوع دولتی نیست و ممکن است در آینده از سوی بخش خصوصی مطرح شود.
در نهایت مقرر شد این پرونده حذف نشود و همچنین امتیاز منفی برای سازمان محیط زیست در این مورد محاسبه نشود.
همچنین در نتیجه جلسه مقرر شد با توجه به تغییر دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص فعالیت بورس ها، عنوان و شرایط مجوزهای ارزی بر این اساس اضافه و چهار کاربرگ جدید اضافه شود. در این سند تایید شود. موضوع.