ایالات متحده با حدود 15.27 میلیارد دلار ارزهای دیجیتال در صدر فهرست کشورهای صاحب ارزهای دیجیتال است. بر اساس گزارش ها، این دارایی ها شامل بیش از 212000 بیت کوین و 45000 اتریوم است.
دولت ایالات متحده چنین مقدار زیادی از دارایی های دیجیتال را از طریق توقیف ارزهای دیجیتال در پرونده های جنایی به دست آورد.
به عنوان مثال، در سال 2013، دولت ایالات متحده حدود 144000 بیت کوین را از جاده ابریشم، یک بازار سیاه آنلاین که از بیت کوین در معاملات غیرقانونی استفاده می کند، ضبط کرد.
شروع
موارد دیگری مانند صرافی ارزهای دیجیتال AlphaBay و Bitfinex منجر به توقیف دارایی های رمزنگاری بیشتر توسط دولت ایالات متحده شده است.
پس از ایالات متحده، بریتانیا با بیش از 61000 بیت کوین به ارزش تقریبی 4.34 میلیارد دلار در جایگاه دوم قرار دارد. آلمان که حدود 50000 بیت کوین دارد، رتبه سوم این لیست را دارد.
در همین حال، دولت السالوادور رویکرد متفاوتی در پیش گرفت و 5.7 هزار بیت کوین به ارزش تقریباً 405 میلیون دلار از طریق خرید مستقیم به دارایی های خود اضافه کرد.
دلیل اصلی مصادره ارزهای رمزنگاری شده توسط کشورهای مختلف، فعالیت های مجرمانه مانند پولشویی، قاچاق مواد مخدر، تامین مالی تروریسم و جرایم سایبری است و نهادهای مجری قانون برای مقابله با این جرایم، ارزهای رمزنگاری شده را مصادره می کنند.
علاوه بر این، فرار مالیاتی نیز می تواند منجر به مصادره ارزهای دیجیتال شود. اگر افراد یا شرکتها نتوانند درآمد ارزهای دیجیتال خود را گزارش کنند، دولتها ممکن است داراییهای ارز دیجیتال آنها را مصادره کنند.
صرافیها و سایر پلتفرمهای ارزهای دیجیتال نیز ملزم به رعایت مقررات ضد پولشویی (AML) و شناسایی مشتری (KYC) هستند و عدم رعایت این مقررات ممکن است منجر به توقیف داراییهای ارزهای دیجیتال شود.
]
منبع خبر: https://ramzarz.news/news/96135/