وی ادامه داد: با بهره برداری از فاز اول طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان که شامل ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و نوسازی پالایشگاه است. Úقرار است ملیت تکمیلی این پروژه را آغاز کنیم و میزان سرمایه مورد نیاز برای قسمت تکمیلی این پروژه حدود یک میلیارد و 700 میلیون یورو برآورد شده است.
وی با اشاره به سابقه بیش از 50 ساله این شرکت در ساخت پروژه های پایین دستی از جمله احداث مخازن و خطوط لوله انتقال نفت خام و فرآورده های نفتی، طراحی و ساخت پالایشگاه ها، افزود: ما شرکتی هستیم مشخصات فنی خودش (NIOC SPEC) ما پروژه های نفتی پایین دستی بر اساس استانداردهای روز دنیا داریم.
وی ادامه داد: مالکیت 20 درصدی پروژه پالایشگاه نفت شهید سلیمانی در دست دولت باقی میماند و 80 درصد آن خصوصی میشود که اگر بخش خصوصی از ابتدا آمادگی سرمایهگذاری در این پروژه را داشته باشد، این 80 درصد را نیز تقسیم خواهد کرد. در صورت عدم حضور بخش خصوصی توامند، دولت این پالایشگاه را می سازد و 80 درصد سهام آن پس از ساخت واگذار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع 16.5 میلیارد یورو معادل 18 میلیارد دلار پروژه های اجرایی و پروژه های تعریف شده جدید با هدف تخصیص فاینانس برای پالایش، پالایش نفت و خطوط انتقال فرآورده های نفتی است.
وی افزود: برای تامین مالی این پروژه از روشهای مختلف از جمله تامین مالی، منابع مالی از بانکها، جذب سرمایههای مردمی استفاده خواهیم کرد و تمام تلاشمان بر این است تا ضمن کاهش ظرفیت تولید ملی، حداکثر توان تولیدکنندگان داخلی و حمایت از تولید ملی را افزایش دهیم. وابستگی کمک به خارجی ها برای توسعه صنایع داخلی و ایجاد شغل.
احمدی خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی مستمر در 6 ماه گذشته تمامی پروژه های در دست اجرا را فعال کرده ایم که از 35 پروژه سالانه 26 پروژه را تکمیل و تسویه کرده ایم. و 9 پروژه باقیمانده را در 6 ماه آینده تسویه حساب خواهیم کرد. بحمدالله در بیش از 7 پروژه اجرا شده توسط این شرکت بیش از 8000 نفر بصورت مستقیم و 15000 نفر بصورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند که طبق برنامه انجام شده است و پروژه های جدید تعریف شده از این تعداد بیش از 2 مورد می باشد. برابر.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، فرهاد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران در سال 2018 با حضور در محل شرکت ملی نفت و گاز کشورمان در حال توسعه است.
مدیرکل مهندسی و ساختمان شرکت ملی نفت ایرانپالایشگاه خوزستان با برآورد اولیه 4.5 میلیارد دلار اعلام کرد: در سال 1401 طراحی و اجرای این پالایشگاه آغاز می شود.
احمدی گفت: با یک برنامه ریزی منسجم توانستیم 3 پروژه خط لوله بزرگ و 3 پروژه کلان پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی را تعریف کنیم و از ابتدای سال 1401 طراحی و اجرای آنها را در شرکت آغاز خواهیم کرد. «این پروژه ها شامل خط.» 22 میلیون یورویی + 1400 میلیارد تومانی، خط لوله انتقال سوخت پارس و تأسیسات کمکی به طول 400 کیلومتر و با سرمایه گذاری 106 میلیون یورو و توسعه اسکله 5000 تنی اسکله قشم است.
وی افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در اجرای پروژه ها به بومی سازی و حمایت حداکثری از سازندگان تجهیزات صنعت نفت اعتقاد داریم و در چهار ماه گذشته بحث ملی را فعال کرده ایم. تولید نسبت به 7 پروژه در حال اجرا و پیشرفت چشمگیر.” ما داریم ؛ با بررسی مسائل و تحلیل آنها، مسائل را یک به یک حل کرده ایم و در زمینه تامین مواد اولیه و تولید خط لوله داخلی سازی کرده ایم و در این راستا حدود 63 هزار تن اسلب به ارزش 1261 میلیارد تومان و 54 هزار سفارش داده ایم. مابقی تن را تا خردادماه سفارش دهید، بنابراین در مجموع 107 هزار تن به ارزش بیش از 2140 میلیارد تومان از تولیدکنندگان داخلی خرید خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران از آغاز مذاکرات با ونزوئلا برای ساخت پالایشگاه 300 هزار بشکه ای در این کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر در حال مذاکره با مقامات کشور هستیم و هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است. منعقد شده است اما در مورد استفاده از ظرفیت پالایشی.» این کشور و حتی خرید سهام پالایشگاه مشکل دارد.
absnews
احمدی در خصوص زمان اجرای این پروژه گفت: یک تا 1.5 سال زمان طراحی، مهندسی، نقشه برداری اراضی، مطالعات زیست محیطی و پدافند غیرعامل خواهد بود، سپس وارد بخش اجرایی و عملیاتی پروژه می شویم که حدوداً طول می کشد. 4 یا 5 سال.” .
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز