وی افزود: 4 جلسه مستندسازی اراضی زراعی در استان با حضور مسئولان مربوطه برگزار و 9 هزار و 700 هکتار از اراضی کشاورزی در قالب 252 پلاک همپوشانی پاکسازی شد. ما بیشترین مشکل را با پلاک های معمولی داریم زیرا اکثر آنها سابقه ثبت ندارند.
آزاد، دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: کمیسیون اصل 90 مجلس بر نحوه و مدت زمان تکمیل این طرح ملی نظارت دارد و کلیه گزارش های مربوطه را دریافت می کند. امیدواریم تا پایان سال 1400 بتوانیم به نقشه ها برسیم.
بنابراین گزارش ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی که از طریق ویدئو کنفرانس در این مراسم حضور داشت، گفت: 2 میلیون و 900 هزار هکتار از اراضی استان تخصیص و برای آنها سند صادر شد.
رمضان نژاد رئیس نظام مهندسی کشاورزی نیز در این نشست گفت: همکاران ما در نظام مهندسی کشاورزی داوطلبانه در زمینه صدور سند اراضی کشاورزی همکاری می کنند، اما برای جلوگیری از موازی کاری با سایر ادارات، امضای سند اراضی کشاورزی ضروری بود. یادداشت تفاهم.» به تازگی امضا شده این هم افزایی ایجاد شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که از ظرفیت کمیسیون تداخل برای مستندسازی زمین های کشاورزی استفاده کرده باشیم.
علی بهبهانی معاون امور املاک و کاداستر، اسناد و املاک کشور نیز در این مراسم گفت: در اکثر استان های کشور سندسازی اراضی غیر منطبق با نقشه های موجود مشکل دارد. و صدور مدارک با دقت بیشتری انجام شود.
وی افزود: به همین منظور تفاهم نامه ای با نظام مهندسی کشاورزی و اتاق شرکت های کشاورزی منعقد شده و با ایجاد فضای همکاری روند صدور سند تسریع می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمدعلی شجاعی رئیس سازمان امور اراضی کشور امروز در جلسه ستاد محلی مسئول صدور اسناد اراضی کشاورزی اظهار داشت: سازمان امور اراضی کشور در دستور کار خود قرار داده است.
وظایف نهادهای مختلف صادرکننده زمین کشاورزی مشخص شده است
علی جاویدانه، رئیس سازمان نقشه برداری کشور نیز در این نشست گفت: برای تعیین حدود مالکیت زمین های زراعی لازم است مالک در کنار نقشه برداران حضور داشته باشد تا از بروز مشکلات و اختلافات مربوط به زمین گیری جلوگیری شود. حوزه.”
بر اساس این گزارش، حسین میرعماد، رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم گفت: 98 درصد اراضی استان سند دارد و کشاورزان کمترین اختلاف را در این زمینه دارند، هرچند کمتر از بیست قلم. ثبت شده اند. در این رابطه.
وی افزود: امیدواریم با مستندسازی زمین های زراعی بتوانیم از دست اندازی و تغییر کاربری به آن جلوگیری کنیم.
مهدی جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: قبل از شروع به کار دولت سیزدهم تنها 3 درصد از زمین های کشاورزی استان سند تملک داشت. سند منتشر شده است.
وی گفت: علاوه بر تسریع در روند صدور اسناد اراضی کشاورزی، باید دقت و عزم لازم در دستور کار داشت.
وی افزود: استان زنجان استانی پیشرو در صدور اسناد زمین محسوب می شود که پس از آن استان آذربایجان شرقی نیز عملکرد خوبی را به ثبت رسانده است. هر استانی که تاخیر داشته باشد اطلاع رسانی خواهد شد.
حسین میررجبی، معاون توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور نیز در این نشست گفت: برنامه ریزی سه ساله برای صدور اسناد اراضی کشاورزی وجود دارد و وظایف دستگاه ها و سازمان های مختلف در این زمینه مشخص است. و موضوع رفع تعارض و اسناد به صورت ماهانه پیگیری می شود.»
وی گفت: برنامه های فرهنگی، تبلیغی و رسانه ای برای اطمینان بخشی به کشاورزان نیز برای اجرای سریعتر این طرح که در استان مورد توجه قرار گرفته است، نیاز است.
با صدور سند از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری کنید
ایجاد برابری بین سازمان های مسئول اسناد زمین های کشاورزی
الهام آزاد، دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در پایان برنامه ششم توسعه باید 20 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی سندسازی می شد که تنها 4 تا 5 درصد از این زمین ها دارای سند است. مستند شده است. ” بودن.
absnews