علی الویری در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: بر اساس برآوردها در سال گذشته 180 هزار تن ماهی آبی گرم در کشور تولید شد. با این حال، از آنجایی که برخی از گونههای ماهی در استخرها باقی میمانند و در ماههای آوریل و می به فروش میرسند، خلاصه نهایی میتواند در ژوئن اعلام شود.
به گفته وی، برآورد می شود امسال در صورت نبود بیماری و گرمای تابستان به 200 تا 250 هزار تن برسد.
الفیری از کاهش قیمت ماهی آبی گرم خبر داد و گفت: قیمت ماهی آبی گرم در روزهای پایانی سال گذشته به دلیل افزایش تقاضا در نوسان بود اما اکنون بازار متعادل است به طوری که هر کیلو گرمزاره آزاد 60 هزار تومان قیمت دارد. آزاد سارگنده 65000 تومان و کپور 170 تومان تا 180 هزار تومان و آمور 170 تا 180 هزار تومان موجود است.
مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی درباره آخرین شرایط صادرات گفت: بر اساس آمار ۱۱ ماهه ۲۴ هزار تن ماهی آبی گرم به عراق و کشورهای همسایه صادر شد و پیش بینی می شود صادرات ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش یابد. امسال.