
رئیس اتاق ایران با تاکید بر عزم اتاق ایران برای افزایش تجارت خارجی گفت: یکی از الزامات اصلی بخش خصوصی، تسهیل در سفر هیئت های تجاری با سایر کشورها و جلب نظر سایر کشورها برای تسهیل در امر تجارت است. این منطقه.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: اتاق ایران با تمرکز بر تقویت دیپلماسی اقتصادی و همکاری های عملیاتی با دولت، مصمم است در مسیر شکوفایی اقتصادی کشور و افزایش تجارت خارجی، فعالیت ها جدی تر باشد
صمد حسن زاده در ضیافت نوروزی اتاق ایران که با همکاری وزارت امور خارجه و با حضور سفرای کشورهای مختلف، رؤسای اتاق های مشترک و جمعی از فعالان اقتصادی برگزار شد، گفت: حضور ارزشمند شما بزرگوار است. فرصتی برای گسترش دوستی، صمیمیت و تجدید وعده توسعه است و به تقویت همکاری ها در سال جدید کمک کرده است.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت و گسترش همکاری های اقتصادی و تجاری بین ایران و سایر کشورهای جهان، ادامه داد: در دوره جدید اتاق ایران آماده همکاری نزدیک و بهره گیری از ظرفیت ها و فرصت های موجود در این حوزه هستیم. توسعه روابط تجاری و همکاری های اقتصادی با کشورهای جهان را اعلام می کنیم.
حسن زاده با تاکید بر اینکه موقعیت راهبردی ایران در منطقه خاورمیانه و در تقاطع شرق و غرب، ظرفیت های اقتصادی بی شماری به آن بخشیده است، گفت: ایران می تواند نقش بسیار مهم تری را در عرصه تجارت و همکاری های خارجی و خدمات مرتبط با آن ایفا کند. و زنجیره ارزش کشورها را تامین کند. شاخص های فعلی ما مطلوب نیستند و با این قابلیت ها فاصله زیادی دارند.
وی تاکید کرد: اتاق ایران آمادگی دارد تا با همکاری شما، رسالت خود را به خوبی انجام دهد و از ابتکارات و تلاش برای معرفی توانمندی های اقتصادی همکاری، جذب سرمایه گذاری و ارائه راهکارهای توسعه کسب و کار استفاده کند.
رئیس اتاق ایران با اشاره به اهمیت تجارت بین کشورها گفت: یکی از الزامات اصلی بخش خصوصی، تسهیل در هیئت های تجاری کشورها است. ایران با حسن نیت خود به صورت یکجانبه روادید تعدادی از کشورها را حذف کرده است و امیدواریم با اقدام متقابل کشورها شاهد توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری باشیم.
حسن زاده با ابراز امیدواری از انتقال پیام تمایل بخش خصوصی ایران برای توسعه روابط تجاری با کشورهای مختلف، افزود: به عنوان فعال اقتصادی می توانیم بستر مناسبی را برای تفاهم بهتر بین کشورها فراهم کنیم و با همکاری بیشتر به توسعه پایدار کشورهایمان دست یابیم.