اخبار سیاسی 23 فروردین; گزارش وزارت دفاع/ وضعیت فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم
«بررسی وزارت دفاع در سال 1402»، «سال جهش تولید با مشارکت مردم» و «وضعیت فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم» از موضوعات مهم سیزدهم ماه بود. فروردین 1403 در حوزه سیاسی که در گزارش زیر می خوانید.
به گزارش ای بی اس نیوز، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وی به تشریح استحکامات در مرزهای شرقی کشور برای تقویت امنیت این مرزها پرداخت و از ارتقای امنیت مرزهای شرقی با استفاده از پهپادها و میکروپرندگان خبر داد.
سرتیپ آشتیانی تصریح کرد: در این طرح فقط دیوار کشی نیست، بلکه پروژه های زیادی در مناطق مرزی داریم که ایجاد موانع، استفاده از تجهیزات مدرن و دوربین های پیشرفته، هلیکوپتر، پهپاد، میکروپرنده است. و تاسیسات مخابراتی و تسلیحاتی. تجهیز و آموزش مرزبانان نیز مهم است و همه این عناصر امنیت مرزها را تضمین می کند.
روایت وزارت دفاع در سال 1402 را در گزارش ای بی اس نیوز با عنواناز بهبود قدرت رزمی هوایی و دریایی گرفته تا ترکیب گسترده پهپادها” مرور کردن
بر اساس این گزارش، روند تکمیل پروژه های سازمان صنایع دفاع برای تامین تسلیحات و تامین نیازهای نیروهای مسلح چه از طریق رونمایی و چه از طریق الحاق تجهیزات در سال 1402، عمدتاً در حوزه رزم هوایی متمرکز بوده و قرار داده است. تاکید بر بهبود توان دفاعی ایران در این زمینه.
****
وضعیت فراکسیون اقلیت در مجلس دوازدهم این سوالی است که سخنگوی حزب ندای ایرانیان در گفت وگو با ای بی اس نیوز به آن پرداخته است.
سعید نورمحمدی می گوید: در مجموع بیش از 40 کاندیدای معتدل که به صورت رسمی یا غیررسمی از آنها در سراسر کشور حمایت کردیم، وارد مجلس شدند که البته ممکن است این تعداد افزایش یابد.
وی در خصوص احتمال تشکیل فراکسیون تاثیرگذار اقلیت در مجلس دوازدهم گفت: از زمانی که حزب استیناف ایران وارد عرصه انتخابات مجلس دوازدهم شد، هدف این حزب کمک به تشکیل یک اقلیت منسجم و هماهنگ در مجلس آینده بود. این تلاش برای حمایت از حقوق اکثریت جامعه است. به لطف حضور آقای محسنی بندپی، عضو شورای مرکزی حزب نداء، به عنوان سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس یازدهم، طبیعتاً تعاملات و گفت وگوهای زیادی با این فراکسیون داشتیم و با هماهنگی کار کردیم. با احزاب سازندگی، اعتماد ملی، کارگزاران اعتدال و توسعه، فراکسیون اقلیت در مجلس یازدهم با حضور اعتدالگرایان در مجلس دوازدهم پررنگتر پیشبینی میشود.
همچنین پس از نامگذاری سال 1403 به عنوان «افزایش تولید با مشارکت مردمینماینده مردم اسدآباد در شورای اسلامی در کنار مقام معظم رهبری گفت: سال هاست که تولید و اشتغال کلیدواژه های رایج نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری بوده است و ایشان بدیهی است که راه نجات اقتصاد کشور در رونق تولید و اشتغال ملی. “جوانان و بنابراین، باز بودن اقتصادی را تجربه می کنند.
کیومرث سرمدی واله با تاکید بر اینکه برای نجات کشور راهی جز مسیری که رهبری تشریح کردند وجود ندارد، گفت: اگر مردم بدانند که دولت از حمایت های لازم و همه جانبه برخوردار است، قطعا هر کاری از دستشان بر بیاید انجام خواهند داد. در طول جنگ.
****
همزمان با روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان؛ آیت الله خامنه ایدستور غوطه ور شدن سر روزه دار را در آب دادند.
در توضیح مقام معظم رهبری در خصوص فرو بردن سر روزه دار در آب آمده است: اگر روزه دار عمداً تمام سر خود را در آب فرو برد، بنابر احتیاط واجب روزه او باطل می شود و می خواهد. باید روزه آن روز را تمام کرد.
همچنین صبح امروز در مراسم ولادت شب شهادت مولای متقیان امیرالمومنین علی (ع) سید ابراهیم رئیسی وی در جمع زائران حرم مطهر امام خمینی (ره) با اشاره به تقارن سرچشمه طبیعت و منبع قرآن و همچنین شب قدر با سالروز استقرار جمهوری اسلامی ایران، گفت: شب قدر را شب امید و امید عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند در تعیین سرنوشت خود با انسان شریک است. و اگر چنین نبود، شب قدر و دعا و دعا و مناجات معنا و مفهومی نداشت; شب قدر به بندگان خدا می فهماند که حق ناامیدی ندارند و باید همیشه امید به رحمت و مغفرت الهی داشته باشند.
****
همزمان با صد و سوم سالگرد قیام محمدتقی خان پسیان ای بی اس نیوز در خراسان در گزارشی تاریخی با عنوان “فرجام سرهنگی به نام “سرهنگ پسیان” به این رویداد پرداخته است.
بر اساس این گزارش، سرهنگ یا سرهنگ لقب محمدتقی پسیان رئیس ژاندارمری استان خراسان بود که علاوه بر مهارت خلبانی و نظامی، علاقه شدید و وصف ناپذیری به ادبیات و شعر به زبان فارسی داشت. خود او برای شرح حالش این ترانه را سروده است: «ای رحمت سایه یزدان تئوری بساز / ای پادشاه هستی تئوری بساز * منم از تو مست بودم از تو / نظری کن با یک طرف. میل. »
انتهای پیام