absnews
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تعجب از اعلام معاون وزیر صمت مبنی بر دستور قیمت برنج اظهار می دارد: اینکه وزارت صمت در مورد انتساب های وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گیری می کند، ایجاب می کند. انعکاس من انگیزه وزارت صنعت، معدن و تجارت را در این سیاست نمی دانم.
سیاست های حمایتی دولت نباید جیب تولیدکنندگان را خالی کند
نماینده مردم خمین در مجلس یازدهم ضمن ابراز مخالفت با تعیین قیمت برنج و گوشت، به قانون مدارا وزارت صمت در وزارت صمت مراجعه و تصمیم وزارت صمت در مورد برنج را بررسی کرد تا شما را به فکر وادار کند.
علیرضا نظری در گفت وگو با ای بی اس نیوز درباره دستور قیمت برنج و گوشت، اظهار کرد: تیرماه امسال حقوق بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت خارج و به وزارت جهاد بازگردانده شد. براساس قانون انتزاع، تعیین قیمت برنج، گوشت و مرغ بر عهده ستاد تنظیم بازار است که زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی است.
نماینده مردم خمین در مجلس یازدهم ضمن ابراز مخالفت با قیمت گذاری گفت: سیاست های حمایتی دولت نباید جیب تولیدکنندگان را خالی کند. قیمت گذاری همه اجناس به تولیدکننده آسیب می زند. قیمت بازار کالا باید بر اساس قیمت تمام شده و سود قانونی بازار باشد. اگر تعادل فرمول فوق به هم خورد، دولت باید با ابزار از تولیدکننده و مصرف کننده حمایت کند.
نظری افزود: به عنوان مثال زمانی که قیمت مرغ در کشور گران شد; دولت واردات مرغ به کشور را افزایش داده و بازار به تعادل رسیده است. تعادل بازار نباید به تولیدکننده آسیب برساند. اساساً در سیاست های وزیر جهاد و کمیسیون کشاورزی هیچ فشاری به تولیدکننده وارد نمی شود. سفارش قیمت ها تولید کننده را نابود می کند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز