حسینی بوشهری: مردم بودن را به برکت امام یاد گرفتیم
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: درس «غیرت دینی»، «غیرت ملی»، «استقلال خواهی»، «مردمی بودن»، «توجه به مردم»، «جهت گیری» را آموختیم. وظیفه» و «اخلاص در راه خدا» آن حضرت.
به گزارش ای بی اس نیوز، آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری، صبح پنجشنبه 26 اسفند 1402 در مراسم تجدید نظر اعضای شورای خبرگان رهبری با آرمانهای امام خمینی (ره) با تأکید بر اینکه «مقام مقام معظم رهبری است. در راستای اهداف و خواسته های امام گام برداریم.»، افزود: درس های بزرگی از امام گرفته ایم. همانطور که امروزه می بینیم، این درس ها می توانند در زندگی ما نقش داشته باشند. درس «غیرت دینی»، «غیرت ملی»، «میل به استقلال»، «مردمی بودن»، «توجه به مردم»، «هدایت تکلیف» و «اخلاص در راه خدا» را از امام آموختیم. .
وی تصریح کرد: امام از نظر «غیرت دینی» هرگز آمادگی تحمل کوچکترین اهانت به اسلام را نداشته است. روزی که لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی مطرح شد، غیرت دینی اجازه نداد دشمنان در برابر این طرح سکوت کنند. روزی که قرارداد ننگین کاپیتولاسیون را که در واقع سند اسارت ملت ایران بود امضا کردند، این امام بود که به تنهایی روی صحنه رفت و فریاد زد و دیگران را با خود آورد. روزی که این مرتد به پیامبر گرامی اسلام محمد مصطفی (ص) توهین کرد، شاید اگر کسی می خواست مانند دیگر سیاستمداران رفتار کند، سکوت می کرد. اما امام به دلیل غیرت دینی ایستاد و بهای آن را پرداخت، اما نامش به عنوان مدافع سرسخت دین و آرمان های دینی و رسول بزرگوار اسلام در تاریخ اسلام جاودانه ماند.
وی درس «غیرت ملی» امام را نیز برجسته کرد: خیلی ها از ملی گرایی صحبت کردند اما عمل نکردند. اما امام در عین مخالفت شدید با شاه کشور، آمادگی این را نداشتند که رهبر این کشور نسبت به دیگران احساس حقارت کند و بارها فریاد می زدند که اجازه نمی دهیم یک گروهبان آمریکایی به ژنرال ما در ارتش ایران دستور بدهد. و واقعاً «هویت ملی» ما زیر سؤال خواهد رفت. نکته قابل توجه دیگری که در سیر درخشان حضرت امام خمینی (ره) ظهور کرد و امروز نیز به برکت وجود رهبر معظم انقلاب ادامه دارد و خبرگان و مردم ایران همچنان از این مسیر رهبر عزیز انقلاب پیروی می کنند. استقلال کشور از نفوذ، دخالت و دستورات بیگانگان. استقلال به این معنا نیست که دشمن استقلال یک کشور را با نیروهای نظامی تهدید کند. برعکس، گاهی اوقات افکار آلوده در یک جامعه می تواند استقلال یک کشور را به خطر بیندازد.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه «از امام درس اخلاص گرفتیم»، گفت: رهبر معظم انقلاب این جمله زیبا را بیان کردند که امام مصداق بارز آن و مظهر آن بود. “ایاک نستعین”; یعنی کسی که به اقیانوس عمیق اعتقاد الهی متصل می شود. این مرد هیچ ترسی به دلش راه نمی دهد.
وی با اشاره به اینکه «امام تا آخرین لحظات عمر در اوج بندگی بود»، گفت: در چنین کارگزاری چه شخصیت سیاسی پیدا می کنیم؟! وقتی برخی از سیاستمداران وارد میدان مبارزه می شوند، «عبادت» در فرهنگ لغت زندگی آنها وجود ندارد. اما ما چندین بار امام رمضان را گرفته ایم. جلسات رسمی امام در ماه رمضان تعطیل بود. آنها در حال ایجاد ذخیره ای برای رهبری این کشور و الهام بخشیدن به این ملت بودند. یکی از ویژگی های مهم امام «وجوب و نه نتیجه گیری» بود. وقتی به سخنان زیبای سیدالشهداء علیه السلام نگاه می کنم، می بینم که ائمه این را به خوبی از اجداد بزرگوار خود آموخته و در زندگی سیاسی، اجتماعی و شخصی خود تجربه کرده اند. بحث جهت تکلیف با بحث نتیجه گیری متفاوت است. البته آنها خیلی دوست دارند و می خواهند که این تکلیف به نتیجه برسد; چون این انقلاب موفق شد و پیروز شد. اما هر گاه به امام می گفتند که دشمن تا دندان مسلح است و همه امکانات قدرت های بزرگ در اختیار اوست، پاسخ قاطع امام یک جمله بود; این عبارت این بود که ما وظیفه داریم به وظایف خود عمل کنیم.
وی افزود: امروز شاهد هستیم که فردی ادامه دهنده راه امام و سکاندار کشتی انقلاب است و بر اساس وظیفه و تکلیف با دنیا حرف می زند. آن روز امام به همه ابرقدرت ها گفت که اگر با دین ما مخالفت کنید ما با دنیای شما مخالفت می کنیم. و ما حاضریم با تمام وجود در این راه پافشاری کنیم. یا همه به آزادی می رسیم یا چیزی بالاتر از شهادت. این کلمه آیینه و نشانی برای راه ما است و انشاالله با دعای خیر امام این راه را ادامه خواهیم داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، جماران حسینی بوشهری در پایان خطاب به امام اعلام کرد: مطمئن باشید 36 سال است که در کنار ما نیستید اما در قلب ما حضور دارید و نام و خاطره شما همیشه در خاطره ها خواهد ماند. . ما در همه جاهای زندگیمان . برای ما دعا کنید و ما هم دعا کنیم که دعای شما مستجاب شود و این ملت به مقصد برسد.
انتهای پیام