وی درباره حساسیتهای نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فراوردههای گوشتی، افزود: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال میکند روی همه فراوردههای غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونتهای غذا و دارو صورت میگیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد میکنیم و اقدامات قانونی لازم انجام میشود.
کارشناس نظارت بر فرآوردههای گوشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اصولاً هر فرآوردهای میبایست تحت نظارت بهداشتی دستگاههای نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که بهطور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه میشوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته میشود.
ذکیپور توصیه کرد: مصرف کنندگان در زمان انتخاب فرآوردههای مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه کنند.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16424/%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%DA%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AB%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز