سالم خبر: یک متخصص قارچ شناسی نسبت به خطر ابتلا به قارچ در ناخن های کاشته شده هشدار داد.
الانصاری با بیان اینکه علل فیزیولوژیکی، بیماری های ژنتیکی یا عفونی می تواند منجر به تغییر رنگ و شکل ناخن شود، گفت: بین 30 تا 50 درصد تغییر شکل ناخن های دست و پا ناشی از عفونت قارچی است و این موارد است. در افراد رخ می دهد. کسانی که کاشت ناخن دارند. اغلب دیده می شوند.
وی با اشاره به اینکه قارچ ها از مهم ترین عوامل ابتلا به بیماری های عفونی هستند، گفت: قارچ ها به صورت میکروسکوپی در محیط و یا در سطح بدن یافت می شوند.
الانصاری افزود: قارچ ها از نظر ساختار و بیماری زایی به دو گروه تک سلولی یا مخمری و چند سلولی یا کپک ها تقسیم می شوند.
یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه اکثر عفونت ها و بدشکلی های ناخن مربوط به عفونت های قارچی است، خاطرنشان کرد: این عفونت ها توسط دو گروه قارچ مخمر و کپک ایجاد می شود که معمولاً باعث ایجاد این عفونت های قارچی می شوند. از ناخن ها و ناخن های پا.
الانصاری با اشاره به اینکه میزان بروز عفونت های قارچی در ناخن های پا نسبت به دست بسیار بیشتر است، گفت: شیوع بیماری های ناخن ناشی از قارچ های کپک زده نیز بیشتر از شیوع مخمرها است.
این قارچ شناس به رشد روزافزون علاقه به زیبایی ناخن در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: برای خدمات زیبایی ناخن مراجعه به مراکز معتبر که رعایت مسائل بهداشتی را رعایت می کنند بسیار توصیه می شود.
وی هشدار داد: افرادی که اقدام به کاشت ناخن می کنند نباید این مواد را بیش از سه ماه روی دست یا پای خود بگذارند و بین هر دوره کاشت ناخن باید یک تا دو ماه فرصت تنفس ناخن ها را داشته باشند.
الانصاری علائم قارچ ناخن را ذکر کرد و ادامه داد: عفونت های قارچی ناخن ها بسته به عوامل ایجاد کننده می تواند متفاوت باشد. علاوه بر تغییر رنگ، شکل و بوی ناخن که یکی از بارزترین نشانه های این عفونت ها است، بافت های اطراف ناخن نیز ممکن است درگیر این عفونت ها باشند تا جایی که منجر به قرمزی، تورم و قرمزی می شود. ، و تورم. درد در بافت اطراف.
به گفته این متخصص قارچ، بر خلاف مخمر، قارچ های رشته ای یکی از شایع ترین علل آنیکومیکوزیس هستند و این قارچ ها بیشتر ناخن های پا را درگیر می کنند و دردناک نیستند. ناخن های تغییر شکل، ضخیم یا شکننده از نشانه های این عفونت هستند.
وی با بیان اینکه عفونت قارچی ناخن در افراد سالم و مبتلایان به بیماری های زمینه ای بروز می کند، گفت: در افراد سالمی که به بیماری های زمینه ای مبتلا نیستند، رطوبت بالا، عدم رعایت بهداشت، آسیب دیدگی یا ضربه می تواند باعث ایجاد قارچ شود.
الانصاری ادامه داد: افرادی که از بیماری های زمینه ای مانند انواع سرطان، دیابت رنج می برند و یا از مشکلات سیستم ایمنی رنج می برند و یا حتی افراد مسن در برابر عفونت های قارچی آسیب پذیر هستند.
این متخصص قارچ در پاسخ به این سوال که آیا قارچ ها مسری هستند، گفت: با توجه به اینکه علل بسیاری از عفونت های قارچی ناخن متفاوت است، برخی از عفونت های قارچی قابلیت انتشار دارند و زمانی که انسان را مبتلا می کنند، قابلیت انتشار دارند. توانایی زنده ماندن بیش از یک سال، بنابراین مدفوع ناخن یا پوست آلوده این افراد در صورت وجود در محیط می تواند دیگران را به عفونت قارچی مبتلا کند.
وی با اشاره به اینکه درمان عفونت قارچی ناخن طولانی مدت و پیچیده است، تاکید کرد: برای کسانی که زود و به موقع درمان را دنبال می کنند شانس بهتری دارد.
الانصاری بیان کرد: درمان نهایی با پزشک متخصص انجام می شود، اما اقدامات فردی مانند پاکسازی، خشک کردن، پیرایش و پاکسازی فقط پیشگیرانه است.
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه عفونت قارچی ناخن رشد کندی دارد، ادامه داد: بافت ناخن معمولاً به درمان با داروهای ضد قارچ جامد پاسخ می دهد، بنابراین به محض تغییر شکل و رنگ و دردناک شدن آن باید درمان شود. بوی نامطبوع دارد ضخامت ناخن را درمان می کند.
وی با تاکید بر اینکه کراتین موجود در ناخن منبع اصلی تغذیه قارچ ها است، گفت: استفاده از مکمل های دارویی برای جلوگیری از کاهش قارچ ها بی تاثیر است.
الانصاری ادامه داد: افرادی که مدام با آب سروکار دارند باید مراقب باشند که ناخن هایشان مدام خیس نباشد و مرتب دست ها و ناخن های خود را خشک و تمیز کنند. همچنین اگر برای کاشت ناخن به سالن های زیبایی مراجعه می کنید، مراکزی را انتخاب کنید که از رعایت اصول بهداشتی این مراکز مطمئن هستید.
این پزشک متخصص قارچ شناسی با اشاره به اینکه علت قارچ ناخن پا معمولاً بسته بودن کفش ها، سفت شدن آن ها و یا آسیب هایی است که در ناخن ها به خصوص در ناخن شست پا ایجاد می شود، گفت: رطوبت و فشار ناشی از کفش روی پا است. پاها محیط مناسبی برای رشد ایجاد می کنند در حالی که قارچ ها آن را فراهم می کنند.
وی با بیان اینکه اگر درمان عفونت های قارچی جدی گرفته نشود، این عفونت ادامه پیدا می کند و منجر به جدا شدن ناخن ها می شود، تصریح کرد: .
الانصاری نسبت به مصرف خودسرانه داروهای ضد قارچ هشدار داد و افزود: از آنجایی که ناخن های پا کندتر رشد می کنند، نیاز به درمان طولانی تری (بین سه تا شش ماه) دارند.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16401/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D8%B9-%D8%B9%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز