یک شرکت دانش بنیان نسل چهارم دوربین فیلمبرداری و ربات حفاری چاه عمیق را با هدف احیا و آبرسانی مجدد این چاه ها به بازار عرضه کرده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، ابوالفضل حسنی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: چاه های حفر شده پس از پنج تا ده سال فرسوده، گرفتگی شبکه، گرفتگی رسوبات و کاهش آب مصرفی و باید از رده خارج و از رده خارج شوند. بازسازی شده است.
وی با اشاره به محل استقرار دوربین فیلم سنجی چاه عمیق و دستگاه تعمیر چاه گفت: ابتدا با دوربین لوکالیزه عیوب و مشکلات داخل چاه را شناسایی و در مرحله بعد تغییر شکل و گرفتگی چاه را رفع کردیم. با دستگاه تعمیر، چاه را بازیابی کرده و دوباره قابل استفاده می کنیم.
حسنی شیارهای اطراف لوله های فلزی چاه های عمیق را اغلب به دلیل رسوبات نمک آب، آهک و ماسه یا ریزش از چاه مسدود می کند و افزود: این مشکل به مرور زمان باعث کاهش سرریز آب به چاه می شود و در نتیجه سطح آب کاهش یافته و کاهش می یابد. کارآمدتر می شود و برای حل این مشکل روش های مختلفی وجود دارد که یکی از موثرترین روش ها ایجاد شیار جدید با استفاده از دستگاه شیارکن دیوار چاه است.
مدیر کل این شرکت دانش بنیان با اشاره به کیفیت مطلوب این محصول نسبت به نمونه های خارجی، افزود: نمونه های خارجی این دستگاه بین 1 تا 1.5 میلیارد تومان قیمت دارد اما ما این محصول را با حدود یک پنجم قیمت عرضه می کنیم. . قیمت گذاری و استخدام پیمانکاران داخلی که باعث فرار ارزهای خارجی از کشور شد.
وی خاطرنشان کرد: نسل چهارم دوربین های ویدئومتری چاه عمیق با بدنه آلومینیومی یکپارچه خود می تواند عملیات بازرسی را تا عمق 500 متری انجام دهد. سیستم تصویربرداری شامل دو دوربین با زاویه دید 120 درجه است که یکی به صورت عمودی برای تصویربرداری عمق و دیگری به صورت افقی با قابلیت چرخش 360 درجه برای تصویربرداری دیواره چاه نصب می شود تا از عدم وجود نقاط کور در هنگام بازرسی اطمینان حاصل شود.
به نقل از معاونت علمی، حسنی افزود: نورپردازی این دوربین متشکل از هشت عدد ال ای دی پاور است که با رزین کامپوزیت مخصوص پوشش داده شده است، ضمن اینکه در برابر ضربه، خط و خش، تاری و نفوذ آب بسیار مقاوم بوده و نورپردازی قدرتمند و یکنواختی ایجاد می کند. امکان گرفتن تصویر واضح و با کیفیت از داخل چاه. علاوه بر این با استفاده از کانکتورهای ضد آب برای اتصال دوربین به کابل می توان دوربین را پس از کار به راحتی از کابل جدا کرد و در جعبه مخصوص قرار داد تا در هنگام حمل و نقل آسیبی به آن وارد نشود. علاوه بر این، عدم اتصال مستقیم کابل به بدنه از کشیده شدن و پارگی کابل به دلیل وزن دوربین جلوگیری می کند.
انتهای پیام