شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

برنامه اقتصادی آرتریان چیست؟ -ایسنا

مردم ایران روز جمعه ۲۰ اسفند به پای صندوق‌های رای می‌روند تا سکان قانون‌گذاری را به افراد جدیدی بسپارند که نمی‌دانند مواضع اصلی اقتصادی این جریان‌ها چیست.

به گزارش ای بی اس نیوز، تنها سه روز تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، اما پروژه های اقتصادی لیست های انتخاباتی مشخص نیست و جریان های سیاسی سوالات صرفا سیاسی را مطرح می کنند. مردم ایران روز جمعه ۲۰ اسفند به پای صندوق‌های رای می‌روند تا سکان قانون‌گذاری را به افراد جدیدی بسپارند که نمی‌دانند مواضع اصلی اقتصادی این جریان‌ها چیست. اگرچه نمی توان انتظار داشت که جریان های سیاسی در مورد موضوعات تخصصی تصمیمات خاص و عینی اتخاذ کنند، اما چون شرایط زمانی تصمیمات خاصی را تعیین می کند، می توان چارچوب نظری این جریان ها را مشخص کرد، مثلاً موضع کلی آنها در مورد ریشه اقتصاد ایران چیست. مشکلات و تورم مزمن؟ آیا آنها به راهکارهای تعرفه ای یا غیرتعرفه ای برای حل مشکل عدم تعادل انرژی اعتقاد دارند؟ برای رشد اقتصادی، آیا آنها علاقه مند به خصوصی سازی هستند یا بهبود کارایی بخش های دولتی؟ نظر شما درباره دوگانگی تثبیت و آزادسازی قیمت ها یا حمایت از تولید ملی و واردات چیست؟ اینها همه سؤالاتی است که فهرست رأی دهندگان قرار است به آنها پاسخ دهند و در صورت اتخاذ تصمیم یا بیان موضع، مسئول آن هستند.

به همین دلیل خبرگزاری ای بی اس نیوز با بررسی اظهارنظرها و مواضع شخصیت های منتسب به این لیست ها در انتخابات دوازدهمین دوره مقننه سعی در یافتن پاسخ این سوالات دارد. البته در گزارش قبلی جای خالی برنامه های اقتصادی در لیست های انتخاباتی انتقاد کردیم.

شبکه راهبردی دوستان انقلاب اسلامی

یکی از تشکل های فعال در انتخابات مجلس دوازدهم، شبکه راهبردی دوستان انقلاب اسلامی (شریان) در قلب اصولگرایی ایجاد شد و شامل 30 نامزد در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است. اگرچه این جریان به لیست های دیگر پیوسته است، اما نام افرادی مانند حمید رسایی، ابوالقاسم جراره، بیژن نوباوه، سامیه رفیعی و محمد رویانیان در این لیست 30 نفره به چشم می خورد و حمیدرسایی نیز به عنوان سخنگوی این لیست به چشم می خورد. جلو

از ارزش پول ملی تا انتقاد کلی از تورم

این سازمان هنوز پروژه های خود را در بخش های مختلف از جمله بخش اقتصادی به تفصیل ارائه نکرده است ابوالقاسم جراره، دبیرکل جبهه شریانی – ایشان اخیراً اعلام کردند که قصد این ائتلاف همگرایی در جبهه انقلاب است و ائتلاف نباید متکی به افراد باشد، بلکه به شاخص ها تکیه کند. به گفته وی، اگر مشکلاتی در رابطه با تخلفات یا فساد مسئولان وجود دارد، باید پاسخگوی افکار عمومی باشند. مردم نگران این مسائل هستند.

صالح اسکندری عضو شورای مرکزی جبهه شریانی نیز اعلام کرد که مجلس یازدهم مانند همه مجلس‌ها دارای نقاط قوت و ضعف است. این مجلس را رهبران مجلس انقلابی نامیدند و اقدامات مهمی مانند قانون جمعیت و تحریم از جمله اقدامات ارزشمند این مجلس بود. نقاط ضعفی هم وجود داشت که کمی مردم را آزار می داد. سوال شخص محوری یکی از نقاط ضعف مجلس بود. مردم از تارهای سفید و سیاه می ترسند. مردم در انتخابات شرکت می کنند، اما خود را در برابر افرادی می بینند که لزوماً دارای صلاحیت نیستند و گوهر فضایل ملت را نمایندگی نمی کنند. وی همچنین افزود: مجلس دوازدهم باید نقاط قوت را حفظ و نقاط ضعف مجلس یازدهم را برطرف کند. شریان برنامه ای برای تقویت ارزش پول ملی دارد.

البته گفتنی است حمید رسایی به عنوان سخنگوی این جبهه پیش از این در کانال تلگرامی خود به انتقاد از سیاست های اقتصادی دولت سیزدهم و معضل تورم پرداخته بود. به گفته وی، سیاست گذارانی که پشت تورم مذکور هستند با نسخه های خود نمی توانند با مردم همدردی کنند و دولت سیزدهم را در اهدافش یاری کنند.

رسایی همچنین اعلام کرده بود برای تغییر جهت تورم در اقتصاد به نفع اقشار محروم و دستیابی به اهداف دولت سیزدهم که مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفته است، رئیس جمهور باید قبل از هر چیز موضع خود را نشان دهد. خط مشی. فاصله گرفتن با تغییر تصمیم گیرندگان فوق الذکر و تفکر حاکم بر آنها. دوم اینکه نقطه شروع جراحی اقتصادی باید اصلاح نظام پولی و بانکی باشد نه اصلاح معیشت مردم.

تعمیم در حوزه اقتصاد

بررسی مواضع برخی از شخصیت‌های این جریان نشان می‌دهد که در حوزه اقتصادی عمدتاً کلی‌گویی صورت می‌گیرد و مواضع صریحی وجود ندارد. خبرگزاری ای بی اس نیوز در گزارش های آتی خود به بررسی مواضع اقتصادی سایر جریان های سیاسی خواهد پرداخت.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *