شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

ایران به کشورهای منطقه دسترسی ترانزیتی به آب های آزاد را ارائه می دهد

معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست کمیسیون حمل و نقل زمینی سازمان ملل متحد:

ایران به کشورهای منطقه دسترسی ترانزیتی به آب های آزاد را ارائه می دهد

در هشتاد و ششمین اجلاس کمیته حمل و نقل زمینی که در کمیسیون اقتصادی و اجتماعی اروپا در سازمان ملل متحد برگزار شد، مسیرهای عبوری از خاک جمهوری اسلامی ایران که نویدبخش آینده بهتر ترانزیت با محوریت چابهار است به عنوان یکی از مسیرهای عبوری معرفی شد. اکثر راه حل های ملموس منجر به حمل و نقل پایدار در منطقه می شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از وزارت راه و شهرسازی، معاون وزیر راه و شهرسازی در هشتاد و ششمین جلسه کمیته حمل و نقل زمینی که در محل ستاد اقتصادی و اجتماعی برگزار شد، گفت: مقر اروپا در سازمان ملل متحد، در مورد دیپلماسی توسعه و آمادگی برای حمل و نقل بین المللی بحث و گفتگو کرد. وی بر تامین حداکثری دسترسی ترانزیتی کشورهای منطقه به آبهای آزاد در چارچوب تعاملی از طریق انواع معابر از خاک ایران تاکید کرد. .

داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان با حضور در هشتاد و ششمین نشست کمیته حمل و نقل زمینی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی اروپا در سازمان ملل متحد که بالاترین گردهمایی سیاستگذاران و کارشناسان جهانی حمل و نقل است. . وی از از سرگیری حضور فعال هیات ایرانی در این دیدار ابراز خرسندی کرد. ، موقعیت خود را به عنوان نمونه ای عالی از مشارکت منطقه ای در بحث در مورد اینکه چگونه حمل و نقل جاده ای می تواند به طور معناداری با سایر بخش ها برای رسیدگی به مسائل گسترده تر، به ویژه در مورد تأثیرات آن بر تغییرات آب و هوایی کار کند، برجسته کرد.

وی انطباق دیدگاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص نقش کلیدی حمل و نقل جاده ای در ایجاد توسعه اقتصادی و کاهش تغییرات آب و هوایی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشد حمل‌ونقل جاده‌ای که انتظار می‌رود منجر به ابتکاراتی با هدف کاهش اثرات منفی شود، افزود: خدمات حمل‌ونقل جاده‌ای باید با راهکارهای کم‌هزینه و بازدهی سریع، رقابت را برای جامعه حفظ کند.

امانی با اشاره به تجربیات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، تسهیل در عبور و مرور مرزها را از نظر کاهش صف‌های طولانی در مرزها به دلیل ناهماهنگی رویه‌ها ضروری دانست و به مناسبت این جلسه از مرزها خواست. مسئولان کشورها برای تسریع در عبور و مرور مرزها و استفاده هر چه بیشتر با هماهنگی بیشتر اقدام کنند. بیشتر رویه‌های بین‌المللی و استاندارد خواستار کاهش بازرسی‌های فیزیکی و اولویت‌بندی محموله‌های منفرد بودند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در پنل تخصصی حمل و نقل پایدار با عنوان چالش ها و راه حل ها که توسط هیئت ترکمنستان در قالب رویدادی در دفتر اروپایی سازمان ملل برگزار شد، به تشریح چگونگی اجرای فرصت این اجلاس برای توسعه روابط حمل و نقل با کشورها. وی کشورهای محصور در خشکی را مهم دانست و افزود: با بهره گیری از فرصت اجلاس، تمایل به ایجاد حداکثر دسترسی ترانزیتی کشورهای منطقه به آب های آزاد در سطح منطقه در چارچوبی تعاملی از طریق انواع معابر عبوری قلمرو جمهوری اسلامی ایران

بر اساس این گزارش، در این نشست گذرگاه‌های عبوری از خاک جمهوری اسلامی ایران آینده ترانزیتی بهتری با محوریت چابهار به عنوان یکی از ملموس‌ترین راهکارهای حمل‌ونقل پایدار در منطقه را نوید می‌دهند.

این گزارش می افزاید: معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با رئیس کمیته حمل و نقل زمینی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی اروپا در سازمان ملل متحد، سفیر ترکمنستان دیدار و گفت وگو کردند. به دفتر اروپایی سازمان ملل متحد و رئیس جلسه جانبی حمل و نقل پایدار، رئیس کمیته امنیتی و همچنین تنی با چندین همتا از کشورهای مختلف دیدار و گفتگو کردند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *