شناسایی و انتقال دارایی های بابک زنجانی به خارج از کشور به تهران، جعل عنوان شرکت کروش، وضعیت فعلی میلاد حاتمی و پرونده های تتلو بخشی از اخبار حقوقی و قضایی هفته گذشته بود.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهم ترین اخبار حقوقی هفته گذشته را در این گزارش می خوانید:
تحولات جدید در پرونده بابک زنجانی/ شناسایی و انتقال دارایی های خارج از کشور به تهران
حجت الاسلام محسنی آژه ای رئیس قوه قضائیه گفت: دارایی های بابک زنجانی در خارج از کشور شناسایی و به تهران منتقل شده است. »
اجتماعی شدن مجدد زندانیان به خوبی در حال انجام است
حجت الاسلام مصدق معاون اول قوه قضائیه گفت: هدف اصلی زندان تربیت زندانی به گونه ای است که بتواند مجدداً اجتماعی شود و به جامعه بازگردد.
هفته گذشته کارخانه دوچرخه سازی زندان غزلحصار با ظرفیت 500 کارگر با حضور معاون اول دادگستری و رئیس سازمان زندان افتتاح شد.
جابجایی مدیران شعب فلسفه و حکمت دارد
حجت الاسلام منتظری رئیس دیوان عالی کشور گفت: جابجایی مدیران شعب که یکی از دغدغه های قضات است، امری فلسفه و حکمت است و ادامه دارد و با هدف صیانت از قوه قضائیه انجام می شود. دفاتر و بهبود برنامه های عملیاتی دادگاه.
رئیس کل دادگستری گفت: هدف ما از نظارت بر عملکرد محاکم فقط دستبند نیست، بلکه رویکرد اصلی ما اصلاح و بهبود است. »
نویسندگان و عاملان تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران مسئولیت بین المللی جنایات خود را بر عهده دارند
کاظم غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به شکایت ایران در دیوان بین المللی دادگستری علیه تحریم ها گفت: عاملان و اعمال کننده تحریم های ظالمانه و غیرانسانی علیه ملت ایران مسئولیت بین المللی جنایات خود را دارند.
غریب آبادی گفت: مسدود کردن حساب کاربری این خبرگزاری نقض حق دسترسی به اطلاعات و آزادی بیان است.
برای مبارزه با مفسدان اقدام می کنیم/پرونده تتلو در دادگاه/عنوان جعلی “شرکت کوروش”
مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به پرونده بابک زنجانی گفت: قوه قضائیه با اقتدار کامل اقداماتی را برای شناسایی گلوگاه های فساد، برخورد با مفسدان و اجرای مبارزه با فساد انجام می دهد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: مدیرعامل شرکت کوروش 5 ماه پیش و قبل از ورود نیروی انتظامی که از این شرکت شکایت کرد، کشور را ترک کرد.
ارجاع به داوری یک ضرورت است
رئیس قاضی استان تهران با بیان اینکه موضوع رجوع به داوری در دستگاه قضایی و به طور مشخص در استان تهران یک ضرورت است، گفت: آراء صادره در پرونده های مربوط به داوری از نظر محتوا و قالب باید «قابل قبول» باشد و « اعتبار عرفی».
طرح “الزام ثبت رسمی معاملات املاک و مستغلات” تصمیم عاقلانه ای بود
حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: برای جلوگیری از فساد و عدم تشکیل پرونده در مراجع قضایی نیازمند الزام به تنظیم سند رسمی هستیم.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آمادگی کامل برای تثبیت اراضی دولتی را دارد و عدم همکاری برخی دستگاه های دولتی در امور اسنادی نوعی رهاسازی محسوب می شود.
وی گفت: انجمن کروش برخاسته از قوانینی است که نیاز به بازنگری دارد.
طرح الزام ثبت رسمی معاملات ملکی یکی از پروژه های مهم کشور است
علی خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتر یاران درباره طرح الزام ثبت رسمی معاملات ملکی گفت: این طرح یکی از مهم ترین طرح های کشور است که هم اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است و اگر ما به این نتیجه می رسیم که مشکل سازماندهی اسناد عادی را حل می کند.
یکی از دلایل زیاد بودن پرونده ها اسناد عادی است
حجت الاسلام هادی رئیس پژوهشکده قضایی گفت: یکی از دلایل کثرت پرونده ها اعتبار اسناد عادی است.
8147 زندانی تهران شاغل هستند
حیات الغیب مدیرکل زندان های استان تهران گفت: 8 هزار و 147 زندانی در زندان های تهران مشغول به کار هستند که از این تعداد 3 هزار و 247 نفر شاغل، 2 هزار و 334 نفر در کارگاه ها و 2 هزار و 266 نفر در زندان های باز مشغول به کار هستند.
امکان پرداخت حقوق زندانی به خانواده وی
رحیم مطهرنژاد مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: هیچ مانعی برای پرداخت حقوق زندانیان شرکت کننده در کارگاه های آموزشی بنیاد تعاون زندانیان به خانواده آنها وجود ندارد.
جزئیات پرونده بابک زنجانی و استرداد بدهی های وی به کشور
در پی اظهارات رئیس قوه قضائیه مبنی بر استرداد بدهی های بابک زنجانی به کشور، قوه قضائیه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: آنچه منجر به حل و فصل این پرونده مهم و پیچیده و استرداد اموال ملت بزرگ شد. ایران به کشور، لطف و عنایت خداوند، صبر و استقامت و تلاش و همکاری خالصانه گروه قضایی مشترک و دستگاه های اطلاعاتی که برای احقاق حقوق مردم عزیز و سرافراز ایران اسلامی تلاش کردند.
با انتخاب افراد آگاه و قانونمند، مجلسی داریم که از نظر سیاست گذاری و قانون گذاری عملکرد خوبی دارد.
قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: قطعاً با انتخاب افرادی که اهل شهرت نیستند، اما اهل علم و حقوقی یا سیاسی هستند، می توانیم مجلسی کارآمد از نظر سیاست گذاری و قانون گذاری داشته باشیم.
پرونده میلاد حاتمی در دیوان عالی کشور است
رسول کهپایه زاده، وکیل مدافع پرونده میلاد حاتمی گفت: طبق قانون تا صدور حکم قطعی مجاز به اعلام حکم نیستیم زیرا این تخلف است و جنبه کیفری دارد. در مجموع حکم بدوی صادر شد و اعتراض کردیم و پرونده در دیوان عالی کشور در جریان است.
انتهای پیام