در گفتگو با آنا به این موضوع اشاره شد؛

رئیس هیات مدیره انجمن ملی خرمای ایران گفت: برای تامین خرما برای ماه مبارک رمضان مشکلی نداریم.
محسن رشید فرخی، رئیس هیئت مدیره انجمن ملی خرمای ایران، در خصوص عرضه خرمای ماه مبارک رمضان در کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی علم و فناوری، گفت: طبق گزارش های قبلی، ما با تامین خرمای ماه مبارک رمضان مشکلی ندارند. خرمای کافی و بیش از نیاز کشور ذخیره شده است. همچنین در مورد قیمت اصلی نسبت به سال گذشته در وضعیت بسیار مطلوبی قرار داریم.
وی ادامه داد: بعد از ماه مبارک رمضان تقاضا برای خرما کاهش می یابد و به همین دلیل زمان ایده آل برای فروش و تامین معیشت کشاورزان است. لازم به ذکر است که معیشت 6 استان مرزی ما به این تاریخ بستگی دارد. بنابراین این دستورالعمل با هدف اعمال عوارض صادراتی باید به سرعت لغو شود.
تاریخ افزایش قیمت در سال جاری
فرخی بیان کرد: با وجود تورم 40 درصدی در کشور، قیمت خرما نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش یافت و امسال در زمینه خرما وضعیت بسیار خوبی داریم. شایان ذکر است دلیل اصلی گرانی خرما به دلیل سود حدود 50 درصدی فروشندگان در زنجیره تامین است.
راهکار کاهش قیمت خرما برای مصرف کننده
رئیس هیئت مدیره انجمن ملی خرمای ایران گفت: به منظور کوتاه شدن معوقات فروشندگان و کاهش قیمت خرما برای مصرف کننده، پیشنهاد دادیم خرما به صورت مستقیم در میادین میوه و تره بار عرضه شود. علاوه بر این، کنترل قیمت ها در مقصد و علاوه بر دستورالعمل کاهش سود فروشگاه های زنجیره ای تا 10 درصد برای فروش خرما، می تواند بازار این محصول را در ماه رمضان کاملا آرام نگه دارد.
فرخی گفت: کشاورزان برای تداوم تولید نیازمند تثبیت قیمت نهاده های کشاورزی از جمله سم و کود هستند. کشاورزان نیز برای تامین ماشین آلات کشاورزی به کمک دولت نیاز دارند.