چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

کندی توسعه IOT به دلیل عدم اجرای 98/98/توسعه فناوری های نوظهور در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت.

دبیر ستاد توسعه فناوری اتصال و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ارتباطات G5 و G6 و ارتباطات کوانتومی را از فناوری های نوظهوری دانست که توسعه آنها در کشور در دستور کار این ستاد قرار دارد و گفت: دلایل توسعه کند IOT در کشور به دلیل عدم اجرای قطعنامه 1998 بود.

مهدی کرباسی با حضور در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران در نمایشگاه رسانه ایران در گفت وگو با ای بی اس نیوز. او گفت: «یکی از فناوری‌های نوظهوری که در Connectivity HQ مورد بررسی قرار می‌دهیم، ارتباطات «G5» و «G6» است و سپس «توسعه فناوری‌های IOT» یا اینترنت اشیا وجود دارد که به G5 و G6 مرتبط است. ارتباطات

وی «توسعه ارتباطات کوانتومی» و «امنیت سایبری» را از دیگر فناوری‌های نوظهور در دستور کار ستاد ارتباطات دانست و گفت: «ارتباطات ماهواره‌ای» و «استفاده از هوش مصنوعی در صنایع مرتبط با مخابرات» و خودروهای متصل» از دیگر حوزه های کاری این ستاد است.

کرباسی در خصوص چالش های توسعه اینترنت اشیا در کشور خاطرنشان کرد: در این زمینه مشکلات متعددی داریم که یکی از آنها بحث رگولاتوری است. متأسفانه هیچ مقرراتی در این زمینه وجود ندارد.

دبیر ستاد ارتباطات معاونت علمی خاطرنشان کرد: در این راستا سند ملی تقسیم کار در حوزه اینترنت اشیاء مصوب شورای عالی فضای مجازی که در سال 1397 به تصویب رسیده است داریم. قرار است 6 ماه پس از تصویب اجرایی شود، اما بسیاری از دستگاه‌ها مأموریت‌های مربوط به این سند را اجرا نکرده‌اند.

کرباسی افزود: چالش دیگر در این حوزه بحث توجیه اقتصادی این حوزه است. به دلایلی مانند حامل های انرژی، گاهی برای برخی از صنایع ممکن است هوشمندسازی برای آنها به صرفه نباشد، اما خوشبختانه با تصویب قانون جهش تولید بر اساس دانش و اعتبار مالیاتی، یکی از برنامه های مهمی که در دست داریم، هستیم. تشویق صنایع به استفاده از اعتبارات مالیاتی خود برای سرمایه گذاری در حوزه اطلاعاتی.

وی با بیان اینکه در حال مذاکره در این زمینه با بهره برداران و صنایع هستیم، ابراز امیدواری کرد که به زودی شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.

دبیر ستاد ارتباطات معاونت علمی در پاسخ به این سوال که آیا حوزه هوش مصنوعی نیز با این چالش ها مواجه است، گفت: در حال همکاری با ستاد توسعه فناوری هوش مصنوعی هستیم و یکی از مشکلات این حوزه است. اینها زیرساخت های پردازش سریعی هستند که با تشکیل کارگروه هماهنگی اطلاعاتی ایجاد شدند. به طور مصنوعی تصمیمات خوبی در این زمینه توسط معاونت علمی گرفته شده است.

وی تاکید کرد: بر اساس این تصمیمات از فعالان این صنعت برای سرمایه گذاری در این حوزه دعوت می شود ضمن اینکه به موضوع اپراتورهای هوش مصنوعی نیز پرداخته شده است و امیدوارم به زودی شاهد توسعه زیرساخت های پردازش سریع و هوش مصنوعی در این حوزه باشیم. کشور.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *