به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالله مرادی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در جلسه انتخاباتی در دانشگاه تربیت مدرس گفت: جمهوری و اسلام ما هر دو با مردم و آرای آنها پیوند خورده است. با همه این موضوعات نباید ریشه های فکر را فراموش کرد. ما در جمهوری اسلامی یک بدنه واحد داریم. جمهوری و اسلام از یکدیگر جدا نیستند. دموکراسی ما زاده دین است.
مرادی اضافه کرد: انتخاباتی که در 20 اسفند برگزار می شود فرصت بسیار خوبی برای بازیگران نقش آفرین است و همچنین فرصتی است تا مردم از حق خود برای تعیین سرنوشت خود برای آنچه در انتظار اوست استفاده کنند. بنابراین انتخابات یک حق است و هر شهروندی حق دارد در آینده شهر، استان و کشور خود نقش داشته باشد.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور اعلام کرد: انتخابات در حوزه داخلی; آزادی انتخاب و انتخاب است و در بعد بیرونی به معنای استقلال داشتن است. انتخابات فرصتی برای پیشرفت است ما کشوری در حال پیشرفت هستیم و همه درگیری ها را داریم و انتخابات شورای اسلامی در رفع چالش های پیشرفت کشور موثر است.
مرادی در ادامه با بیان اینکه یازدهم قانونگذار قوانین خوبی را تصویب کرد، گفت: قانون جوانان جمعیت، طبقه بندی معلمان و… را قانونگذار یازدهم پیش برد. مجلس برای تدوین بودجه سالانه و نظارت بر روابط کشور برنامه دارد، اما قوانینی که ایجاد می کند مسیری را که کشور طی می کند مشخص می کند.
وی تاکید کرد: انتخابات فرصتی برای مردم و پیشرفت کشور است. علاوه بر این، رقابت سیاسی است و به مرور زمان شور و نشاط انتخاباتی ایجاد می کند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور اعلام کرد: فرصت گفتوگو باعث ارتقای همدلی اجتماعی میشود و تمرین مستمری است که باید در این زمینه به طور منظم برای رشد و تعالی فرهنگ همبستگی ملی انجام دهیم.
مرادی با تاکید بر اینکه نهاد دانشگاهی در این زمینه نقش محوری دارد، گفت: مهم ترین فرد حقوقی و صالح برای گفت وگو، دانشگاه است. برای بحث در مورد چالش هایی که مردم با آن روبرو هستند، حکمرانی و یافتن راه حل، جایی بهتر از دانشگاه برای تمرکز بر ایده ها و برنامه ها وجود ندارد.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم نماد پیوند میز و زمین است. ما از دوگانگی فراتر رفته ایم که زمانی ایجاد شده بود که در آن مدیر باید یک متخصص صنعت یا یک بوروکرات باشد و دانشگاه می توانست در کنار دولت باشد.
مرادی افزود: در این انتخابات مشارکت ملموس دانشگاهیان داریم. از میان نامزدهای انتخابات، 1136 نفر استاد دانشگاه و 1107 فرهنگی نیز داوطلب شده اند. ظرفیت علمی دانشگاه می تواند به سرعت به ظرفیت حاکمیتی کشور تبدیل شود.
ببان مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: علیرغم تفاوت های نسلی، در نظرسنجی ها اساتید و دانشگاهیان مورد اعتمادترین چهره های جامعه باقی مانده اند. قانون انتخابات پارلمان که در ماه اوت تصویب شد، فضای سیاسی را در کشور باز کرد. . قانون کنترل و شفافیت در این دوره از انتخابات اعتماد بیشتری ایجاد کرده است.
مرادی بیان کرد: در این دوره از انتخابات زنان 12 درصد از افراد واجد شرایط را تشکیل می دادند و شاهد رشد هستیم و از دوره هفتم قانونگذاری مشاهده شد که میزان مشارکت زنان در هر دوره یک درصد افزایش داشته است.
مرادی خاطرنشان کرد: بیش از یک سوم کاندیداهای انتخابات را جوانان تشکیل می دهند یعنی بیش از یک سوم نامزدها در سنین 70 و 60 هستند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: در استان های مرزی کشور نه تنها نگرانی از حضور کم مردم در انتخابات وجود ندارد، بلکه برآوردها نشان می دهد که مشارکت بسیار بالا خواهد بود. به عنوان مثال استان سیستان و بلوچستان با همه مشکلات و شرارت های دشمن بیشترین میزان مشارکت در نظرسنجی ها را داشته و در اولویت اول قرار دارد.
مرادی در پایان یادآور شد: رای گیری و انتخابات هر چند سال یکبار برگزار می شود اما مشارکت دائمی و مستمر است. مشارکت در عرصه عمومی فقط به انتخابات ختم نمی شود.
رکنا نیوز