شاخص های ذکر شده توسط امام خمینی (ره) به انتخاب بهتر کاندیداهای نمایندگی شورای اسلامی کمک کرد و می تواند زمینه ساز برگزاری هر چه باشکوه و سالم انتخابات توسط مردم و مسئولان شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، بررسی بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی در مورد انتخابات، شاخص های گزینشی را معرفی می کند که می تواند راهگشای مردم و مسئولان کشور برای برگزاری باشکوه و سالم انتخابات باشد.
برای درک بهتر اندیشه های بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، بخشی از بیانیه ها و توصیه های انتخاباتی امام با این شاخص ها منتشر می شود.
* توجه داشته باشید که دشمنان اسلام قصد دارند کاری کنند که انتخابات به درستی برگزار نشود و از دست مسلمانان و دست اندرکاران خارج شود. اما شما باید تمام انرژی خود را صرف انجام آن به خوبی کنید. انتخابات همچنین آزمونی است برای اینکه آیا می خواهید برای خود انتخاب درستی داشته باشید یا برای اسلام. اگر برای خودت باشد، شر است.
*اگر انتخاب اصالح برای مسلمانان باشد، «کی و از کجا آمده» فرقی نمی کند از گروهی باشد، حزبی باشد یا غیر حزبی باشد، نه حزبی، دلیل که در غیر این صورت مفسده است، و نبودن. 100% مهمانی، برای آنها خوب است. و انتخاب فرد مناسب برای مسلمانان به معنای انتخاب فردی متعهد به اسلام و کرامت آن است; و من همه چیز را می فهمم
*هیچ کس در انتخابات از دیگری جلوتر نیست، همه مردم ملت در انتخابات یکسان هستند، یعنی همان فردی که یک کار کوچک را انجام می دهد و آن که رئیس همه کارها است از نظر انتخابات تفاوتی ندارد. این یکی یک رای دارد یک رای هم دارد.
* مردم اکنون کشور را کشور خود می دانند و می دانند که سرنوشت کشور با انتخابات رقم می خورد. اینطور نیست که الان بگوییم باید برای چه کسی انتخاب کنیم. خودشان انتخاب می کنند. قبلاً گفتیم: ما به انتخابات چه کار داریم، آنها به ما کاری ندارند، به منافع ما کاری ندارند. اما امروز اینطور نیست، مردم شرکت می کنند و امیدوارم که هر چه بیشتر در انتخابات شرکت کنند. این یک وظیفه الهی است، یک وظیفه ملی، یک وظیفه انسانی، یک وظیفه است که باید انجام دهیم، همه باید در انتخابات شرکت کنیم.
*باید بگذاریم مردم در رای دادن آزاد باشند و کاری نکنیم که فردی را به مردم تحمیل کنیم. بحمدالله مردم ما از رشد دینی و سیاسی خوبی برخوردارند و انسانهای وارسته ای را انتخاب خواهند کرد که درد مظلومان را چشیده و آگاه به مسائل دینی و سیاسی باشند و همگام با محرومان باشند.
* در انتخابات مردم موظفند، شرع موظفند که از اختلافات تلخ دوری کنند و این موضوعی است که به همه مربوط می شود، یعنی نسبت به همه و همه اقشار ملت، همه روشنفکران یک تکلیف است. . به همه نویسندگان، برای همه سخنرانان، این وظیفه همه است که نگذارند این سؤال به سؤال مشروطیت تبدیل شود.
* در انتخابات توجه کنید، به مردم توجه کنید که می خواهید اسلام را حفظ کنید، منتخبان شما باید افرادی باشند که به اسلام توجه داشته باشند، متعهد به اسلام باشند، بازیگر نباشند، به شرق و غرب بی توجه باشند. . باید رسالت مردم این باشد که وقتی انتخابات می آید، روحانیت درست عمل کند، وعاظ عمل کنند و مردم بر اساس آنها عمل کنند تا مجلسی داشته باشیم که دیگر مردمی در آن نباشند. بر خلاف تصویر جمهوری
* وصیت من به ملت بزرگوار این است که در همه انتخابات اعم از انتخاب رئیس جمهور یا نمایندگان شورای اسلامی و یا انتخاب خبرگان برای تعیین شورای حاکمیتی یا رهبری، روی صحنه باشند و افرادی که انتخاب می کنند. باید بر اساس معیارهای معتبر باشد.
* در جاهای دیگر وقتی انتخابات برگزار می شود، احزاب و دست های خارجی مردم را به سمت خود می کشانند و با مردم بازی می کنند، سخنرانی هایی می کنند که همه برای فریب مردم است. در ایام انتخابات با اینکه خیلی خوب پیش رفتند، گروه های خاصی می خواستند اختلاف ایجاد کنند، دو جناح درست کنند، اما بحمدالله موفق نشدند. شما باید درک کنید که دشمنان همیشه به دنبال نابودی ما از درون هستند و اگر در این حزب شرکت کنید، دشمنان با کمبود منابع مواجه خواهند شد.
*یکی از مشکلات مهمی که همه ما دچار آن هستیم و امروز کل کشور گرفتار آن است، بحث انتخابات است. از بیرون می بینند که این انتخابات خوب پیش نمی رود. اطلاعیه ها، نمی دانم، مقیاس، چیزی که مردم شرکت نمی کنند و الحمدلله شرکت کردند. این قدم هم برداشته می شود، مردم ما باید مشارکت داشته باشند و در مقابل قدرت های بزرگ که می بینند ملت ایران از اسلام و مسائل اسلامی دور شده است، بفهمند که این طور نیست، به فرض که ما بد هستیم، اما اسلام خوب است. اسلام را همه قبول دارند، حفظ جمهوری اسلامی بر ما یک وظیفه اسلامی است.
*اگر بگوییم می گوییم وظیفه شرعی است وگرنه اینطور نیست که ما تکلیفشان کنیم. آنها طبق قانون موظف به حفظ جمهوری اسلامی هستند و حفاظت باید در محل باشد و حفاظت این است که هیچ اختلافی نداشته باشد و حراست این است که هرکس را که فکر می کنید برده است در معرض او قرار نگیرد. اگر او بکشد، کسی که برنده نشده است تصور می کند که چیزی را از دست داده است. این مورد نیست. هیچ چیز اصلی وجود ندارد. این اسلام است، اسلام در دست همه شماست. می خواستی در آنجا خدمت کنی، اما نشد. حالا شما جای دیگری خدمت می کنید.
*امیدوارم مردم ایران این بار به پای صندوق های رای بیایند و مانند این بار رای دهند و از این آزادی که تحت تاثیر هیچکس نبوده اند و هیچکس در ایران به آن اجبار نکرده است، برخوردار شوند. هر شخصی. به این یا به او رای دهید.
مراجع:
کتاب الامام، ج 2، ص 138. 20، ص. 295
کتاب الامام، ج 2، ص 138. 21، ص. 46، 421
صحیفه امام، ج 2، ص 138. 18، ص. 173، 196، 197، 381، 413 و 438
انتهای پیام