یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

مخبر: برای تضمین امنیت غذایی باید یک برنامه جامع، عملیاتی و برنامه ریزی شده تدوین شود.

در جلسه ای با حضور معاون اول رئیس جمهور، راهکارهایی برای ارتقای امنیت غذایی و افزایش خودکفایی محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و وزارت جهاد کشاورزی موظف شد برنامه جامع، عملیاتی و زمان بندی شده در این زمینه تدوین و ارائه کند. . .

به گزارش ای بی اس نیوز، محمد مخبر در این نشست که امروز (شنبه) برگزار شد، ظرفیت علمی و ظرفیت عملیاتی در حوزه کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایران ظرفیت بالایی در زمینه تحقیقات و تحقیقات دارد، اما متاسفانه آنطور که باید نتایج و دستاوردهای محققان کشور به ویژه در حوزه کشاورزی مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید به تحقیقات و تحقیقات بخش کشاورزی اعتماد کنیم و ریسک عملیاتی شدن آن را بپذیریم، افزود: تحقیق و پژوهش در واقع گامی در جهت بهبود و بهبود فرآیند تولید و بهره وری بیشتر است اما تا تحقیقات از داخل گلخانه. در صورت عدم اتخاذ و اجرا در سطح وسیع به نتایج و اهداف مورد نظر در خودکفایی و امنیت غذایی نخواهیم رسید.

مخبر عدم ارتباط معنادار مراکز تحقیق و توسعه با معاونت سیاستگذاری و عملیاتی را یکی از مشکلات مربوط به خودکفایی و امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: به دلیل همین عدم ارتباط است که علیرغم وجود دانشمندان و سرمایه علمی در بخش کشاورزی اما همچنان باید منابع ارزی زیادی را برای واردات برخی محصولات و نهاده ها صرف کنیم.

معاون اول رئیس جمهور خطاب به وزیر جهاد کشاورزی و روسای نهادهای ذیربط گفت: امروز در حالی که تیمی دلسوز در این وزارتخانه مشغول به کار هستند، تدوین برنامه جامع، زمان‌بندی‌شده و قابل اجرا برای ارتقای امنیت غذایی، افزایش خودسازی ضروری است. کفایت و صرفه جویی در هزینه و اجرا شده است.

وی با اشاره به حضور بیش از 15 کشور در همسایگی ایران گفت: اگر بتوانیم با اعتماد به پژوهش به خودکفایی، بهره وری و افزایش تولید برسیم، علاوه بر رفع نیازهای ملی، می توانیم بخشی از نیازهای مردم را تامین کنیم. . 600 میلیون نفر در کشورهای دیگر. همسایه هم جواب می دهد.

این مخبر همچنین با اشاره به اینکه بیشترین صرفه جویی در مصرف آب در کشور را می توان در بخش کشاورزی به دست آورد، گفت: تحقیقات خوبی در زمینه بهره وری آب و استفاده از روش های نوین آبیاری در کشور انجام شده است و اگر این تحقیق اجرا شده است، بخش بسیاری از مشکلات مربوط به کم آبی در کشور حل شده است.

در این جلسه که با حضور وزیر جهاد کشاورزی و تعدادی از معاونان وی برگزار شد، گزارشی از وضعیت فعلی تولید برخی محصولات ارائه و راهکارهایی برای افزایش خودکفایی، امنیت غذایی و بهره وری بخش کشاورزی ارائه شد. مورد بحث قرار گرفت. و مبادله شد.

تامین سرمایه در گردش، همسویی تولید و تجارت و توجه به پژوهش از جمله مواردی بود که در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *