
به نظر می رسد در انتصاب دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس، رفاقت و رابطه بیشتر از اخلاق، شایستگی و شایستگی نقش داشته است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، مجمع عمومی عادی سالیانه باشگاه پرسپولیس صبح دیروز با حضور سید محمد شروین اسبقیان و برنا فیروزی نایب قهرمان و توسعه مدیریت و منابع باشگاه پرسپولیس برگزار شد. وزارت ورزش و جوانان، محمدصادق واعظی، معاون سازمان خصوصی سازی، مرتضی فلاح، مدیرکل حقوقی وزارت ورزش. محمد آقاقلی نماینده بورس و نمایندگان سهامداران اعضای هیات مدیره باشگاه و رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در محوطه باشگاه بازداشت شدند.
در حالی که تصویب صورت های مالی در دستور کار جلسه بود، در این جلسه به پیشنهاد وزارت ورزش مقرر شد حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته و ابراهیم شکوری سرخپوشان سابق اضافه شوند. بازیکن به عنوان دو عضو جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس. نکته عجیب اینجاست که انتخاب اعضای هیئت مدیره در دستور کار جلسه مجمع قرار نگرفت و سازمان خصوصی سازی با آن مخالفت کرد. به همین دلیل نماینده سازمان خصوصی سازی و نماینده سازمان بورس با امضای صورتجلسه موافقت نکردند و باید جلسه بعدی مجمع با دستور کار انتخاب هیات مدیره تشکیل شود. . سپس طباطبایی و شکوری به عنوان دو عضو جدید معرفی خواهند شد.
نکته جالب اینجاست که سازمان خصوصی سازی با انتشار اطلاعیه ای تاکید کرد که با توجه به اینکه بحث تغییر ترکیب هیات مدیره شرکت در دستور کار جلسه نبود، نماینده سازمان بورس با استناد به آیین نامه در این جلسه شرکت های بورسی و فرابورسی با طرح این سوال مخالفت کردند.اینجا را ببین)
اما ساعاتی بعد وزارت ورزش و جوانان با رد بیانیه سازمان خصوصی سازی اعلام کرد که اضافه شدن حسن طباطبایی و ابراهیم شکوری به ترکیب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس و ترمیم ترکیب هیئت مدیره این باشگاه نهایی شده و با اضافه شدن این دو نفر از اعضای تیم مدیریتی باشگاه پرسپولیس به کار خود ادامه می دهند. این دوگانگی در همان ابتدای راه نشان می دهد که این ماجرا سر درازی دارد و اختلاف نظر وزارت ورزش به عنوان متولی باشگاه و بدنه خصوصی سازی که هیات مدیره باشگاه خواهد گرفت چقدر عمیق است.
صرف نظر از این اتفاق، حضور این دو عضو جدید جای سوال دارد. انتصاب حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در هیات مدیره پرسپولیس به شدت عجیب و غیرمنتظره بود. مردی که در 5 سال گذشته عملکرد خوبی در این فدراسیون داشته اما به مرور زمان از حضورش در فدراسیون کاراته عملکرد و نظم و انضباطش افت کرده است. پلوتونی که در المپیک توکیو مدال طلا گرفت و چند سال پیش قهرمان جهان شد، حالا کارش به جایی رسیده است که از کسب مدال طلای غیرممکن در آسیا عاجز است و ستاره هایش همگی مقابل حریفان خوش گذرانی کردند. و به نظر می رسد که آنها به خط پایان رسیده اند.
در واقع کاراته امروز در بن بست است و طباطبایی را هدف انتقاد قرار می دهد. مردی که شاید کمترین نقشی در ناکامی های امروز کاراته داشته باشد، اما وزارت ورزش در تصمیمی عجیب با عضویت در هیات مدیره بزرگترین باشگاه ایران، او را به دریافت پاداش ناکامی های کاراته ارتقا داد! فراموش نکنیم که انتخابات سال گذشته کاراته که بدون نامزدی و در فضایی آشفته برگزار شد، با تصمیم دیوان عدالت اداری لغو شد و طباطبایی عملاً به صورت غیرقانونی در این فدراسیون حضور دارد. عجیب ترین چیز این است که به او می گویند با وجود اینکه یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس است، اما قصد ترک صندلی ریاست کاراته را ندارد و آرزو دارد این دو پست کلیدی و حساس را اشغال کند! باشگاه پرسپولیس صرف نظر از اینکه بر اساس قانون دو شغله منع قانونی برای تصدی دو پست مدیریتی دارد، باشگاه پرسپولیس با توجه به مشکلات و فعالیت های فراوان خود به مدیرانی به موقع نیاز دارد که برای رفع مشکلات این باشگاه تلاش کنند. همان روز. و شبانه لحظه ای را به بطالت اختصاص دهید و کارهای مختلف را رها نکنید، در حالی که فدراسیون وسیع کاراته خود شهری ویران است که رئیس آن حتی وقت سر خاراندن ندارد و معلوم نیست طباطبایی چگونه می خواهد بچیند. دو هندوانه بزرگ و بی دست و پا با یک دست، که برای بلند کردن هر کدام به دو دست نیاز است.
انتصاب دوم در هیات مدیره پرسپولیس از اولی هم عجیب تر است. ابراهیم شکوری که روزهای پرمشغله و بیهوده ای را در پرسپولیس سپری کرد که نتیجه خاصی نداشت و فقط در جستجوی نام رزومه این مدیر جوان را کوتاه کرد. مردی که بزرگترین ماموریتش تا اینجای کار ماشین امضای دبیر کل فدراسیون فوتبال بود! شکوری در تمام این مدت به لطف حضور کوتاهش در پرسپولیس نام خود را بر سر زبان ها انداخت و برای هر پست و مقامی نامش را مطرح می کرد، اما نامش برای جایگاهی در فوتبال کوچکتر از آن بود که فقط یک تماشاگر ساده باشد.
معلوم نیست وزارت ورزش با تکیه بر چه شایستگی ها و توانایی هایی شکوری را به پرسپولیس برگرداند، مردی که سرش را نمی خواست، مدت هاست دعوا می کند! برای باشگاه پرسپولیس علاوه بر تجربه، تخصص و توانایی هایی که شکوری ندارد، نیاز به یک مدیر کارآمد دارد که بتواند کار پرسپولیس را بگشاید و توانایی حل مشکلات را داشته باشد، در حالی که شکوری در دوره قبلی خود ثابت کرده است. پرسپولیس که دارد به نقطه کور پرسپولیس تبدیل می شود که دیگران به جای حل مشکلات وحشتناک باشگاه، انرژی و توان خود را صرف گشایش کنند!
به نظر می رسد در انتصاب دو عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس، رفاقت و رابطه بیشتر از اخلاق، شایستگی و شایستگی نقش داشته است. که نشان می دهد اولین تصمیم مدیریتی معاونت سابق وزارت ورزش باطل و اشتباه است. مردی که پیش از این ثابت کرده بود که اشتباهات مدیریتی و راهبردی متعددی را در فدراسیون رزمندگان و پیشکسوتان سابق مرتکب شده و در پستی جدید و حساس در وزارت ورزش بار دیگر آن را ثابت می کند.