یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

چاقوی قاچاق بر گلوی تولیدکنندگان لوازم خانگی / درخواست فوری فعالان اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، همزمان با تشدید تحریم های اقتصادی علیه کشورمان، واردات لوازم خانگی خارجی به کشور از سال 1396 ممنوع شده است. پس از این اتفاق، صنعت لوازم خانگی توانسته در سال های اخیر از نظر کیفیت، کمیت، تنوع محصولات و خدمات پس از فروش به سطح قابل قبولی برسد.

اما برخی از فعالان صنعت لوازم خانگی بر این باورند که گسترش لوازم خانگی قاچاق در سایت‌های فروش آنلاین، شبکه‌های اجتماعی و مراکز فروش لوازم خانگی نشان می‌دهد که ارتباط با عرضه‌کنندگان این محصولات آن‌طور که باید جدی گرفته نمی‌شود و کالاهای قاچاق بدون هیچ گونه‌کاری به فروش می‌رسد. نگرانی.

زنگ خطر در صنعت لوازم خانگی ایران به صدا درآمده است

کارشناسان اقتصادی معتقدند عوامل متعددی باعث افزایش قاچاق کالا در سال های اخیر شده است: از جمله این عوامل می توان به سهولت دریافت ارز برای واردات کالای قاچاق و معافیت از مالیات و بیمه اشاره کرد که سود اقتصادی بالایی را برای سودجویان به همراه داشته است. آنها را بیش از پیش وارد عرصه واردات لوازم خانگی قاچاق کرد.

از این رو طی هفته های اخیر برخی از تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران با صدور نامه ای خطاب به سید مجید رضوی، رئیس و نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خواستار رسیدگی به این معضل شدند. تامین کنندگان لوازم خانگی قاچاق در بازار.

زیرساخت های لازم برای مبارزه با قاچاق وجود دارد

تولیدکنندگان در نامه اخیر خود با اشاره به افزایش سرمایه گذاری در صنعت لوازم خانگی، همکاری فعالان این صنعت با نهادهای نظارتی و ستادی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مورد تاکید قرار دادند. وی در بخشی از این نامه آماده است: «در سال های اخیر نه تنها سرمایه گذاری های کلانی برای تولید لوازم خانگی برای رفع نیاز بازار انجام شده است، بلکه صنعتگران این منطقه تمامی برنامه های ستاد را به سرانجام رسانده اند. مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعم از شناسه کالا، شناسه رهگیری و ضوابط تبصره 4 ماده 18 به امید کاهش قاچاق به طور کامل اجرا شده است. به طوری که در حال حاضر زیرساخت های لازم برای مبارزه با قاچاق کالا در این حوزه بیش از هر حوزه دیگری فراهم شده است.

در بخشی دیگر از این نامه خطاب به رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمده است: در شرایط فعلی به دلیل عدم مدیریت عرضه کالای قاچاق و ریسک پایین عرضه این کالا. نوع کالا، شاهد فروش علنی و بی رویه کالاهای قاچاق در بازارهای شناخته شده کشور هستیم. ما هستیم و بیم آن می رود که ادامه این وضعیت علاوه بر ناامید کردن فعالان حقوقی این بازار، موجب زیان همه سرمایه گذاری های انجام شده و آسیب های جبران ناپذیری به این صنعت در آغاز فصل جدید شود.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *