دبیرکل انجمن خدمات دریایی و متفقین با اشاره به کریدور شمال-جنوب، تلاش بخش خصوصی را برای تبدیل حداکثری ظرفیت های بالقوه به بالفعل دانست و گفت: با ورود همه جانبه به حوزه های سرمایه گذاری، مدیریت و اجرا، ظرفیت لازم برای بهره مندی همه ذینفعان از فرآیندهای اجرایی کریدور شمال-جنوب را بررسی کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود پلمه در مراسم افتتاحیه همایش اقتصاد دریایی ایران که امروز دوشنبه برگزار شد، با بیان اینکه انجمن دریانوردی یک سازمان مردم نهاد 70 ساله است، اظهار کرد: هدف ما از برگزاری این همایش این همایش است. ارائه راه حل های واقعی برای توسعه، هم افزایی و اجرا مزایای کریدور شمال-جنوب. این کنفرانس چهارمین دوره خود را به کریدور شمال-جنوب اختصاص داد.
وی ادامه داد: ما معتقدیم پس از 22 سال نتوانسته ایم ظرفیت و امکانات لازم برای گسترش مزایای اقتصادی کریدور را به کشورهای عضو و کشورهای ذی نفع کریدور فراهم کنیم. بررسی های میدانی متعددی برای شناسایی عوامل استاتیکی عدم استفاده از ظرفیت های کریدور انجام شده است.
دبیرکل انجمن حمل و نقل دریایی و خدمات همپیمان خاطرنشان کرد: بدین ترتیب همکاران ما در قالب های مختلف از جمله حضور در زمین تدابیر کارشناسی کسب کرده اند و امیدواریم نتیجه این همایش، معرفی نیروهایی برای مشارکت باشد. . با بهره مندی کشورها از مزایای کریدور، معرفی نقاط ضعف و ایجاد هم افزایی برای حل این مشکلات.
پلمه گفت: بخشی از نقاط ضعف و قوت به مجموعه اقتصادی دولتی و خصوصی جمهوری اسلامی ایران برمی گردد که با اراده ریاست جمهوری، در این راستا و توجه ویژه به اصلاح ساختارهای حاکمیتی برای تسریع در ترانزیت صورت گرفت. منطقه ای که یکی از محوری ترین موضوعاتی است که کریدور شمال-جنوب اجرا کرده است.
وی ادامه داد: بخش خصوصی نیز برای تبدیل حداکثری ظرفیت های بالقوه به واقعیت تلاش کرده و با پرداختن به همه حوزه های سرمایه گذاری، مدیریت و اجرا، از ظرفیت لازم برخوردار است تا همه ذینفعان از فرآیندهای اجرایی شمال بهره مند شوند. کریدور جنوبی در نظر گرفته شده
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته در پایان گفت: امیدواریم میهمانان خارجی با هدف توسعه لجستیک در این حوزه، موضوعاتی را مد نظر قرار دهند که بتواند اقداماتی را برای تبدیل فعالیت ها به فرآیند برد-برد تسریع بخشد. در پایان این کنفرانس، اجازه دهید ارتباط بهینه خود را با تمامی همتایان دولتی و خصوصی خود از سایر کشورها و دولت ها حفظ کنیم تا از امکان تبادل اطلاعات، ارتباط مستقیم، سرمایه گذاری موثر و حداکثر هم افزایی بهره مند شویم.
انتهای پیام