وی ادامه داد: هر بنکداری به هر میزان روغن برای توزیع در استان می خواهد، کارخانه های استان آماده تامین نیاز آنها هستند.
حسینی نژاد افزود: در روزهای پایانی سال جاری میوه شب عید توسط شبکه تعاون روستایی در سراسر استان توزیع می شود. اشاره کردیم که توزیع باید به درستی انجام شود و تعداد نقاط عرضه نیز زیاد باشد تا همه بتوانند از این میوه ها استفاده کنند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص عرضه برنج گفت: در حال حاضر برنج دولتی، برنج محلی استان و برنج سایر استان ها در خوزستان وجود دارد. اگرچه برنج از نظر کمیت و عرضه در دسترس است، اما می تواند تحت تأثیر اقدامات فرا استانی قرار گیرد. همچنین کمیته اقدام مشترک با دبیر تعزیرات حکومتی برای نظارت و بازرسی واحدهای صنفی تشکیل شده است تا از گرانی های بی دلیل و احیانا مواردی مانند احتکار و ایجاد مشکل جلوگیری شود.
وی در مورد مرغ منجمد دولتی گفت: مرغ منجمد دولتی و مجوز توزیع آن در استان وجود دارد و 2000 تن مرغ منجمد آماده توزیع داریم و پس از اتمام این سهمیه، ذخایر مرغ مجددا پر می شود. مرغ منجمد در اقصی نقاط اهواز و حتی در حاشیه شهر اهواز توزیع می شود.
ای بی اس نیوز/ خوزستان مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: کمیته اقدام مشترک با دبیر تعزیرات حکومتی برای نظارت و بازرسی واحدهای صنفی تشکیل شده است تا از گرانی های غیر منطقی و احیانا مواردی مانند احتکار جلوگیری شود و مشکلی پیش نیاید.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه آمادگی داریم مسائل بین سیستمی را حل کنیم، گفت: برای مرغ منجمد در این سامانه سهمیه جداگانه ای در نظر گرفته شده و برخی اقلام دیگر مانند برنج نیز همین گونه است. .
absnews
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: از اتاق شرکت ها درخواست کرده ایم عوامل توزیع را در همه نقاط شناسایی کنند تا بتوانند از سهمیه های موجود استفاده کنند.
حسینی نژاد افزود: این سامانه به تازگی راه اندازی شده و فقط در مراکز استان ها فعال است و در حال بلوغ است. همچنین باید نظارت و بر عرضه به موقع کالا در آن نظارت شود. مردم باید از این سیستم استفاده کنند و اگر این بستر بتواند با توزیع فیزیکی رقابت کند می تواند گامی کارآمد در توزیع و رساندن کالا به مردم باشد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به فرآورده های نفتی گفت: کارخانه های تولیدی استان می توانند بیش از نیاز استان روغن تولید کنند اما سلیقه مردم متفاوت است و ممکن است برندهای خارج از استان مصرف کنند. به اندازه ای که نفت از استان های دیگر به خوزستان می رسد، از خوزستان به این استان ها هم نفت ارسال می شود، بنابراین مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با اشاره به سامانه بازرگام گفت: این سامانه توسط وزارت جهاد کشاورزی که متولی جهاد کشاورزی و دستگاه های مرتبط در استان ها است راه اندازی شده است. تامین کالاهای این سامانه توسط سازمان جهاد کشاورزی و نظارت بر این شبکه توزیع بر عهده تعاون روستایی است.
وی درباره عرضه میوه در عصر عید ادامه داد: میوه ها بر اساس میزان مصرف سال گذشته برآورد شد و تعاونی روستایی این میوه ها را خریداری و حمل کرد و سیب در سردخانه های خوزستان قرار گرفت و اولین محموله. پرتقال در روز.” گذشته به استان بار شد.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال باید کار را با شدت بیشتری ادامه داد تا مشکلی در تامین و توزیع محصولات اساسی به وجود نیاید.
حسینی نژاد با اشاره به بحث شکر افزود: با توجه به اینکه شرکت توسعه نیشکر در خوزستان مستقر است و میزان تولید شکر مناسب است، هر یک از نمایندگی های توزیع یا اتحادیه های صنفی می توانند به سازمان جهاد کشاورزی خوزستان یا نیشکر مراجعه کنند. شرکت توسعه. ، برای دریافت شکر که البته نظارت هم می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، حسینی نژاد گفت: در عین حال نظارت بر قیمت ها و توزیع بسیار مهم است تا این مسائل به خوبی پیش برود و کالا به دست مصرف کننده واقعی برسد. بحث دیگر این نشست بر این بود که پراکندگی جغرافیایی در خوزستان توسط دستگاه های متولی مناسب باشد و تمام نقاط شهرها را پوشش دهد.
سید سعید حسینی نژاد در حاشیه جلسه تنظیم بازار که امروز ۹ اسفندماه در معاونت امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: هفته هایی برای کنترل، کنترل، عرضه بازار، توزیع و کنترل محصولات ضروری تشکیل شده است. کالاها
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز