ذینفع گفت: بی ثباتی قیمت مواد اولیه باعث شده است که بسیاری از همکاران شیرینی پزی شغل خود را تغییر دهند و دیگر نتوانند به کار ادامه دهند زیرا کار در این شرایط دشوار شده است.
وی افزود: علاوه بر افزایش هزینه های تولید، مالیات، بیمه، عوارض شهرداری و انرژی افزایش یافته است اما به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، دریافت شیرینی کاهش یافت. تقاضا قابل توجه بوده است.
تغییر شغل در کلاس شیرینی پزی!
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران ادامه داد: قیمت شکر نیز اخیرا افزایش یافته است به طوری که برای خرید این محصول باید 17 میلیون و 500 هزار تومان بپردازیم.
علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران در گفت و گو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری ای بی اس نیوز، اظهار داشت: مشکلاتی در تامین مواد اولیه صنف قنادی ها ایجاد شده است، بنابراین در تهیه روغن قنادی تخصصی با مشکل مواجه هستیم و باید این محصول را تهیه کنیم. ” ما واسطه هستیم.
این ذینفع گفت: قیمت مواد اولیه نسبت به سال گذشته 100 درصد و حتی 300 درصد افزایش داشته اما شیرینی ها برای شب عید امسال 30 درصد افزایش قیمت داشته است.
وی با اشاره به اینکه 5 نوع شیرینی دارای قیمت مصوب است، خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم شیرینی تازه 78 هزار تومان، زبانه و پاپیون 65 هزار تومان، کیک یازی 49 هزار تومان و دانمارکی در واحدهای قنادی درجه یک تهران 65 هزار تومان است.
absnews
وی افزود: کمبود مواد اولیه قنادی وجود ندارد، اما 2 ماه است که این محصول کمیاب است و باید آن را از بازار سیاه با قیمت های بالا خریداری کنند.
وی افزود: اتحادیه تلاش می کند تا حد امکان افزایش قیمت نداشته باشد اما به دلیل افزایش هزینه های تولید مجبور به تغییر قیمت ها هستیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز